äkta scarface!

Jag vet inte hur det är med er, men jag blir iaf lite fundersam när man vaknar på morgonen och har värsta rivmärket i ansiktet.. Sitter här med de rödaste ooch längsta märket och spekulerar i hur fasen jag lyckades med detta. Jag har ju sovit ju! Helt själv också, så jag har bara mig själv att skylla på tyvärr.

Jag tänker helt klart gå på att det var en haj-attack idag om det är någon som frågar, låter ju faktiskt grymt mycket ballare än att typ ha gnidit sönder ansiktet mot kudden..inte alls lika ballt!
Eller har jag någon dold fetish för att rivas kanske..eller har jag helt enkelt haft inbrott av en alldeles riktig rivarfetishist?? det här får vi helt enkelt gräva djupare i,mm verkligen....

Nu är det frulle som står på schemat, ta taaaah!


Grannar och annat skit

Grannar är ett gäng konstiga typer...Speciellt mina verkar det som. Antingen så är det jag som luktar illa, eller så är dom faktiskt helt i avsaknad av sociala färdigheter.
Innan jag flyttade så hade jag ett gäng grannar som var av den där sorten som skyndar sig för att hinna komma in och stänga dörren om de hör att man är på väg ut i porten, äkta mr nice guys där. Nu när jag har flyttat så har jag visserligen ett gäng riktigt goa senior-tanter att hälsa på, men resten av folket i det här huset verkar inte veta vad hälsa är för något. och om dom mot all förmodan hälsar så är det med ett viskande hej fföljt av att så snabbt som möjligt sänka blicken igen och springa dom sista stegen i trappan för att slippa någon obehaglig situation.

Men vafan det är inte så att jag tänker våldgästa dom resten av kvällen och ställa en massa privata frågor om deras hemorojder och skilsmässor och gud vet vad.. Jag vill bara hälsa lite snabbt medan jag springer till bussen.
I dag flyttade hon i dörren mittimot, hoppas det flyttar in nån kul typ... Jag lever på hoppet här!

Å andra sidan så har jag ju ett par sköna fastighetsskötare eller vad dom nu är i källaren som väger upp det hela en smula.


En annan sak som fyller min skalle ikväll är mitt dåliga engagemang på att kolla på en film helhjärtat.. Förut hade jag världens minsta tv så då gick det inte att hålla sig vaken i mer än en kvart i vilket fall. Nu har jag bytt till en som är lite större, men då har jag börjat med att bara kolla typ med ena ögat lite då och då istället.
Typ sitter vid datorn eller ritar eller nåt på samma gång liksom..
Jag hänger alltså med fruktansvärt dåligt, vilket resulterar i att jag tycker att alla filmer känns lite halvkassa.

Nu är det nån som nyss verkade handla om nån highschool-tjej som stod och gjorde bort sig, men nu är hon helt plötsligt i England och är typ prinsessa tror jag..alternativt bara asrik.
Ska träna på de där med full uppmärksamhet nån dag snart tänkte jag..


Nåt annan jag ska träna på nån dag är att inte skriva så mycket ointressat skit här, men det dröjer nog innan det  blir av är jag rädd..


Henning - borta med vinden...

Idag i skolan har vi till vår stora besvikelse insett att Henning förmodligen är förlorad för all framtid, han har inte kommit tillbaks efter förra terminen än. Katastrof! Aldrig mer får vi höra Hennings sjukt roliga nervösa formuleringar fullproppade med svordomar på seminarierna... De är en stor förlust kan jag lova, ingen kille kommer nånsin klä sig så bra i thigts och klänningar som Henning.
De är en stor sorg! Tänk om han har blivit tagen av aliens! eller kanske utav självaste kungen...

Förutom det så har det varit en smått grym dag, jag är på sånt där skönt bra humör och har varit det hela dagen också, sweeeeet!!


Kort inlägg.. de började en film som verkar bra nu så de blir inte roligare än så här för tillfället  =)

tjaarå!!


Bussåkarhat

Jag har kommit på att jag har problem med när saker tar lång tid. Jag höll på att bli dum i huvet i morse på väg till skolan på bussen när det var köer. Jag vet att alla får plinga och gå av när dom vill, men vafan är det verkligen nödvändigt att plinga på precis varje hållplats när bussen redan är typ en kvart sen?!! Kan ni inte va lite vänliga människor och åka med till slutstationen med oss stressade människor?

Sen gjorde jag värsta springturen för att hinna med pendeln, men missa den med nån minut iaf, så då hatade jag plingar-människorna ännu mer än innan!

Dagens i-landsproblem


Ett annat litet problem som jag har är att lösenordet jag använder överallt stod med i tidningen som ett av dom vanligaste idag, dags att byta! Men jag kommer inte på nåt annat som jag kommer att minnas i mer än en kvart.


Inte alls bitter hahaha


Brandmans-besök

Jag kan lova att man blir rätt överraskad när det helt plötsligt dyker upp två brandmän utanför fönstret. Speciellt när man bor på tredje våningen och det inte brinner.
Det är två stycken av dom och dom står i en sån där liten lyftkrans-korg. Tror dom lagar taket eller nåt, hamrar gör dom iaf..
När det kommer ett par brandmän glidande utanför fönster bara sådär så kan man ju  tycka att dom åtminstone skulle vara nåt att se på också. Men det var dom tydligen inte. Vilket sätt!! Ska dom stå och hamra utanför fönstret så kunde dom väl iaf bjuda på lite show också??
Dom där som går runt och mest är sexiga när elden är släckt på alla bilder o så kanske bara är inhyrda för att hålla uppe bilden av brandmän..Eller dom kanske ska ha extra betalt och grejer. Onödigt på en söndag liksom...

Nu åkte dom ner igen, hård dag på jobbet de där.


String-tanter is the shit...

Idag var jag och reggade mig i skolan. Och när jag skulle betala kåravgiften så var det viktigpettern killen-med-koll som stod till mitt förfogande denna onsdagsförmiddag. Jag kommer aldrig förstå hur man kan få till ett sånt påklistrat leende, och samtidigt lyckas med att verka trövärdig. En eloge till honom!!!
Borde nästan gå en kurs hos honom för att lära mig till helgerna på jobbet...

Jag blev mobbad av ett löpband idag också. Så fort jag börja springa så stanna de, inte en gång heller,tre gånger!! Vad är det för stil egentligen? Vad är det för värld man lever i när till och med maskiner börjar mobbas..Kalabalik!
Kan man höra av sig till Friends om sånt kanske, eller finns det stödgrupper där man kan kramas och berätta om sina upplevelser för andra. Det här kan man helt klart gräva djupare i...

En annan sak som passerat genom hjärnverksamheten idag är gamla kvinnor i stringbodys. En sådan fastnade på näthinnan idag och det är ingen grann syn! Jag röstar för att hon var sådär friskis&svettis-käck nån gång 85 och bara har råkat leva kvar i den perioden ett par år för länge. Men Pezhman började snacka om Eric Prydz-videon, så att hon var ett inbitet fan är ju också en möjlighet..Även här finns det skäl för en djupare undersökning..

Nu får de vara nog med skitsnack.. Kom nog inte med mer än tre ord värda att läsa där tror jag. Men de gör inget!


Pussokram


Missade hela poängen

Här sitter jag och har plågat mig igenom typ 4 timmar sagan om ringen, iofs bara med ena ögat på tvn men iaf.. Och så missar jag endå hur det gick med den där förbannade ringen!!! Antar att det gick bra eftersom dom verkar lyckliga av sig där på tvn, men jag ville ju se nu när jag tillslut orkat se den sista filmen..Gud måste hata mig idag!

Sjukt segt att se den först nu, men behövde lite paus från hober efter hundra timmar av dom i dom två andra filmerna eller nåt sånt..

Det är nån frusen stackare som verkar ha gjort en jättebrasa av ett varv här i närheten av där jag bor..nån borde ge han ett par vantar istället tycker jag, de var ju lite onödigt... Iofs så har jag ingen aning om hur det började brinna där borta, men de är mycket roligare om man får spekulera lite.. Kan se dens förvånade lite panikslagna min när den lilla brasan plötsligt blev en väldigt stor brasa =)



Myspyyyys...


(x) du bär mjukisbyxor minst 2 gånger i veckan (på kvällarna & helgen)
(x) du tycker att joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag, med mig själv om ingen bättre finns tillgänglig..funkar i krig
(x)du har en partner du ofta myser med, kom hit o kraaaamas!!


(x) du har blivit masserad
(x) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember, för många gånger
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varm choklad i backen och ligga och steka på stranden
( ) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig, jag spelar tetris!!
(/) du är en lugn person, ibland,ibland inte
(/) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan, jag brukar somna i fotöljerna i biblan,räknas det?

(x) kompis-middag är aldrig fel 

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisar
(x) du går på bio någon gång då och då
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur, Pippi, evigt trogen nästan sen dag ett =) hon är dock inte välkommen alltid.
(/) du tycker om små bebisar, när dom inte skriker på bussen

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda

(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
(/) du höjer nästan aldrig rösten, jag är en sån där som pratar tyst..
(/) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet, ibland är de sjuuukt nice!
(x) du har somnat på en lektion, jo men visst!

( ) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej

(X) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag, sminkar mig rätt sällan o mitt hår håller sig bara typ 5 minuter när jag fixar de så jooo
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
( ) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max, beror ju helt på vilket sammanhang de är..


Morgonstund har fan inte guld i mun

Vissa nätter verkar det som om skönhetssömnen har gått i strejk. Så är det idag.. Det ser verkligen ut som om jag har sovit i fem minuter,blivit överkörd av en traktor, dött, och vaknat igen. När jag kolla mig i spegeln för nån kvart sen så liknade det lite dom där bilderna som dom tar på folk som blivit tagna av polisen för nåt brott, vad dom nu kallas..Lite förvirrad seriemördare över hela spegelbilden.katastrof!
Jag tror inte jag har varit vaken klockan 7 sen någon gång innan jul..Tycker det känns jääävligt ovärt att bryta den trenden!

Nu ska jag klistra på mitt allra bästa leende och åka till jobbet. Fridens!

69an-tomtar update

Update från förra inlägget krävs!! Idag var jag på jobbet, och gissa vad jag hittade där om inte en prydnadstomte som är en kopia av Parlino-tomtarna!!! Lyckan var total kan jag lova =)
Var till och med tvungen att diskutera dessa tomtar med en av gästerna.. Det gjorde helt klart min dag på en i övrigt grymt tråkig jobbeftermiddag!

69an-tomtar

Om ni som jag har den dumma ovanan att inte byta kanal på tvn när det kommer reklam så kommer ni kanske förstå precis vilken jag menar, praktiserar ni denna ovana mestadels kvällstid också så kan ni nästan inte han undgått..

Det är en reklamfilm för Parlino kontantkort. Allt börjar med att det är två gula prydnadstomtar som av nån underlig aledning som dom själva inte ens verkar vara medvetna om har hamnat över varann a la 69an när följande konversation följer " Vad gör du med mig hoppas jag? Jag vet inte riktigt..Fortsätt!!" Sen är det bara slut där. Sjukt underhållande som jag sitter och småler åt 10 gånger av 10 när den råkar komma. Jag menar det är ju inte varje dag man ser prydnadstomtar göra sånt.

Jag är inte tillräckligt påläst för att fatta hur man får in youtube-klipp på sidan så du får faktist öppna den helt själv om du vill se! http://www.youtube.com/watch?v=oiroiusafVM


För övrigt så har jag ätit massa annanas senaste timmen, de gör ont i munnen!! Men ack så gott det är!

Födelsedagskalaaaas!

Jag fyller ååår idaaaaag!! wiiiiiiiiiiiiiiiie!!
Lyckades på något vis klara mig ett år till verkar de som.. Nästan så man borde va lite stolt för en sån bedrift!
Jag är hos Pezh o han viker tvätt, en väldans massa tvätt också.
Hemma hos mig så är fönstrerna in till tvättstugan precis bredvid porten. Och varje gång man ska in och råkar titta in genom fönstrerna när det är nån där och tvättar så serdom så jävla busted ut.. Som om dom gjorde nåt dom inte fick och preciiis har blivit påkomna =) Sådär chockade och förstelnade blickar får dom en sekund. Nästan så kul så att jag inte kan låta bli att titta in varje dag på väg hem..
Så kul har jag..Hoppas ni har något bättre för er på väg hem i era små liv, annars är ni nästan lika sorgliga som mig. Men bara nästan!

Jag är lite tvungen till att fira min födelsedag idag..I utbyte mot att låta folket va i min lägenhet så ska min mami laga mat åt min bittra mormor som kräver att få se vart jag bor. Jag råkade i nåt svagt ögonblick för några veckor sen lova att hon skulle få komma hem till mig när jag fyllde år, och nu är det den dagen..Va ska man göra?!! Underbaaaart!

Säg grattis nu dåååå =) tjarå!

jävla massa skitsnack bara

Det finns en ica maxi affär på väg hem till mig. Den är gigantisk och dom har små djurmarkeringar på parkeringen för att man ska veta vart man ställt bilen..typ älskling det är hitåt,jag parkerade vid åsnan idag..
Iaf så var jag där idag på väg hem, trots att dom säljer gammal köttfärs och allt, gud vare med mig!
Det var en sån söt sammarbetsvillig liten familj där samtidigt som mig då. Dom stod nämnligen alla tre och letade salami längst en massa hyllor med ett helt fantastiskt teamwork. Dom rapporterade högt till varandra vad dom såg och på vilken hylla dom letade för tillfället.
Jag älskar sånna där små roliga saker! Det är ungefär lika kul som när folk snubblar eller missar tunnelbanan preciiiiis och försöker se oberörda ut över att dom vart en millisekund från att klämma fast sig mellan dörrarna.

Apropå att klämma sig i dörrar.. MIn kusin Santos hade nån gång för sådär 15-20 år sen ett par glasögon i size tv-apparat. Med dom på sig skulle han gå igenom ett par sånna där glasdörrar som åker ihop. Problemet var att dörrarna inte riktigt registrerade att han kom och öppnade sig inte igen när de väl hade börjat gå ihop, så han fastnade med huvet imellan..
Som tur var så hade han ju dessa gigantiska glajjer på sig som stack ut på sidorna, så huvet kunde han bara dra ut. Men glasögonen satt kvar fast mellan dörrarna och blev sakta till en mosad liten historia på golvet.

Slutet gott allting gott....


Jag hade tänkt att jag skulle göra en sån där tjusig årsammanfattning också, men sen såg jag att varenda en hade typ minst två av dom så jag hoppar de.

Hur va de nu bert brukade avsluta sina dagboks-grejer..med ett rim eller nåt?
Aja, skitsamma! ta taaaaah