Hold em

Jag vann på poker hemma hos Therese igår!!!! aaaaahh! Grymt. Snart sitter jag där bland dom stora grabbarna i solglasögon och visar korten för en kamera under bordet i bästa sändningstid på tv4+ haha

Pratade med Py i telefon igår, har inte snackat sen i december nån gång.. Jag gillar inte riktigt det här med att ha sin bästa vän på andra sidan jorden på ett jävla vindruvsfält! Det där med internet verkar vara sällsynt där hon är, och jag fick det rätta telefonnumret först igår, efter 3-4 månader. Det blir lite svårt med kommunikation då... Nu hoppas jag bara på att alla vindruvor ska ta slut på nåt mystiskt sätt, eller att deras pengar bara försvinner så att hon kommer hem lite fortare än planerat!

hahaha nu kom jag på massa roliga internskämt bara för det, sjuuuukt kul!



Surtanten och jag är riktiga surisar!

Jag ligger hemma hos mamma och pappa och lyssnar på ring p1, det var precis en tant som ringde in och snackade om sina pensionärskompisar som brukar äta kattmat för att det skulle vara billigare. Gottigottgott! Sen tyckte hon att man inte skulle minska på pensionen utan istället sänka barnbidragen. För att lönerna är ju endå mycket högre idag än vad de var när hon var ung. en riktig surtant var hon!

Jag var så arg igår när vi skulle sova, hade precis börjat somna när Pezhman började hålla på med typ allting på samma gång! flytta runt i sängen, fixa till gardinen så det skulle bli helt mörkt, prata och vara allmänt icke sovande. Sen blev jag arg och pigg och var tvungen att gå på toa, sen kändes det som hela sängen lutade (vi råkade pajja ena sängbenet igår men nu är det lagat!) sen skulle han dra bort täcket och massa grejer.
Sen somnade vi tillslut och så drömde jag att han var helt nedrökt i nån källarlokal..
Vissa stunder kan man vekligen fråga sig om varför man älskar den där människan, speciellt sånna där stunder som igårkväll när man helst skulle låsa ut honom naken i porten!
Men det är väl dom där störiga grejerna som egentligen är rätt så jätteroliga som gör det kanske.. =)

Nu ska jag åka och plugga, snaaaaart tenta! puss o kram

cystor och arga leken och sånt

Har varit på middag hos mor och far för att ha lite hejdå-greja för min brorsa idag. Han drar till Thailand för att plugga på lördag. Jag kommer sakna min storebrooor!!!!
Men det blir nog bra det där.. han kommer ju iaf hem en sväng i sommar för att förlänga sitt visum.

Nu är jag hos Pezhman, tittar på medan han somnar typ..när han somnar, så väcker jag han. och så börjar han somna om igen. Och så fortsätter det sådär. Vi har tydligen skilda åsikter om vad som är bäst.. sova en timme för att sen göra klart allt inför imorgon på natten, eller göra klart först och sova ostört sen. Om ni frågar mig så är iaf det senare förslaget en klar vinnare!

Nu är han uppe!!! efter lite arga leken-lekande först bara.


Nog om han, nu ska allt handla om bara me myself and I, och mina krämpor...
Var hos farbror fittdoktor igår och fann något så spännande som en cysta! Kände den för några dagar sen när jag låg och fördrev tid en sömnlös natt med att klämma mig själv på magen och helt plötsligt hitta en konstig bulle som gjorde ont där inne. Känns som jag pratar om ett litet barn nu haha

Min cyst-barns-bulle är iaf ofarlig och nåt på 4 centimeter lång och 2-3 centimeter bred, så den är för liten för att man ska bry sig om att operera bort den, så den ska utrotas genom lite feldosering av p-piller. Hormoner ska tydligen ha nån positiv inverkan där.

Aja nu ska jag lägga mig här, schööönt! Sov gott