Cencurfunderingar

Jag vaknade i soffan nyss och så var det nån sjukhus-serie på tv.. Dom borrade en kille i huvudet med en sån där vanlig borrmaskin. Vem vill se när dom borrar hål i huvet på nån??
Det var inte ett hål heller, många små hål i huvet blev det. Sen skulle dom peta ut blod ur huvet på honom med fingrarna också. Känner verkligen att den där borrscenen har tillfört nånting till mitt liv,verkligen... faaan va äckligt!!
Så nu ligger jag här och mår illa.
Dom borde byta och ta bort cencuren på allt naket folk på tv och sätta den över allt blodigt istället..
Då får ju dom som tänder på gubbrumpor och sånt nåt trevligt att titta på medan det klena folket som mig slipper bli svimfärdiga, perfekt! Och om dom samtidigt byter ut den där blåa skiten i tampongreklamerna mot lite trovärdigare grejer så kan ju blodfetischisterna också få nåt att gotta sig över.

Och där så har vi skapat lite kärlek och lycka, fantastiskt! haha det här är ju tillomed bättre än extream home makeover!
 

Sååå, det var nog allt de!

Beroenden och gamla heta lärare

Jag har ett nytt beroende! Eller två kanske..Först så har jag kommit på den bästa kombinationen nånsin igår, yoghurt och äpplen. Tungan gör små volter i munnen av välbehag haha, mm mm mmm!!
Det andra är prison break. Hur missade jag att det typ är den bästa serien sen Beverly hills?!!
Problemet är bara att alla avsnitten finns på Pezhmans dator hemma hos honom.. Abstinensen är hård kan jag lova! Det börjar nya avsnitt nästa vecka har jag fått för mig, så nu måste jag komma ikapp fort här =)

En annan serie som är lite grym är two and a half men.. Det går på tv nu och Charlie har precis satt på Jakes lärare. Detta får mig såklart att tänka på vilka lärare som man har haft som man skulle kunnat stå ut med att ta emot annat än bara kunskap av... Helt klart Love, han var engelsklärare i nian tror jag och hade ett störande fördelaktigt yttre! Plus att han tyckte bättre om att kolla på Nanny på lektionerna än att undervisa, uppskattades helt klart då! Sen Eric, min basgruppsledare på gymnasiet, han var fulsnygg och pratade skånska..
Och där tog nog min lista på heta lärare slut, Den blev fan inte lång må jag säga!
Pezh är ju iofs klar med sitt lärarpluggeri snart..Vi får helt enkelt ta och leka klassrum nån gång tror jag haha


Nu ska jag hacka äpplen, lev väl =)


Vart tog våren vägen?

Det kan ju inte vara normalt nånstans att vakna innan klockan åtta typ varenda morgon av sig själv..Just det har jag hållt på med den senaste tiden. Okej att jag kan somna om igen ett tag om jag försöker, men jag är ju pigg och allting, även om jag typ sovit 6 timmar bara.. Jag vill gå tillbaks till att vara morgontrött!!!

Jag drömde igår att Anna hade stannat i sin mentala utveckling när hon var tolv år. Och att det var därför som hon kläcker ur sig så konstiga grejer ibland.. Hon var alltså 22, fast i huvet var hon bara tolv. Hon hade fått sin nya ålder bekräftad på ett papper,och där i drömmen så var Fia helt upprörd över det, medan jag bara garva åt de för att nu fick ju allt sin förklaring =) Och under hela tiden i drömmen som det här hände så var jag också upptagen med att bl a hämta en tröja som jag glöm i en kiosk, ha sex och skynda till pendeln.. Känns som en fruktansvärt givande dröm det där...


Min lägenhet ligger högst upp i huset, alltså har jag snea fönster.. Det, plus att jag är lite för kort gör att jag har lite svårt att se marken där nere. Och just nu kan jag konstatera att  himlen här utanför precis samma färg som väggarna här inne, treeevligt! Skillnaden är väl att fönstrerna har lite extra dekorationer i form av snöblandat regn på sig också då..
Vart tog våren och all jätteblå himmel vägen??

I just don't know what to do with myself

I just don't know what to do with myself. Den låten med The white stripes har jag haft på hjärnan dom senaste timmarna. En rätt så angenäm låt att ha på hjärnan måste jag säga, det är ju inte direkt Yellow submarine som jag brukar ha annars liksom! Iaf så känns den låten väldigt passande för min lilla sinnesstämmning här ikväll.. Dessutom så måste jag ju medge att jag har en grej för videon till den låten också, den är lite het på nåt vis..
Tyvärr så kan jag ju inte riktigt relatera till videon lika bra som till titeln. Hon är liksom sådär lång och smidig, jag känner mig lite mer kort och klumpig tror jag. Men jag är en jävel på att åla mig haha


En annan grej är det här med att sova. Det har varit mycket av den varan idag. Schööönt!
Men vad fan är grejen med att bli tröttare och tröttare ju mer man sover egentligen??! Det går inte riktigt ihop i mitt huvud, hur mycket jag än försöker.
Enligt mig så skulle det absolut mest logiska vara om jag just nu var speedad som en idiot och inte var redo att sova än på 17 timmar. Men så är det ju inte riktigt, jag skulle slockna på 2 minuter om jag la mig ner nu.

Är inte det lite att bli snuvad på karamellen? Okej att man sover för att det är skönt. Men huvudsyftet är väl endå att bli pigg? Arg insändare på det där nästan...


Nu börjar scrubs, jaaaaaaa!!

Runka med bortdomnad hand???

Klockan är 22.22 vilket betyder dags att önska sig vad som hellst, förutom död och andra sånna hemskheter för andra människor har jag bestämt! Jag önskar varmt och gos och ligga sked!

Jag har gjort högst en halv knop idag tror jag, var barnvakt i natt så när jag skulle hem tidigt i morse så var jag ju iofs i rörligt tillstånd ett tag, men sen jag kom in genom dörren nån gång vid halv 7 så har jag inte tagit många steg alls, slappt. alldeles för slappt! Just nu ligger jag i sängen, dricker multivitamin och halvkollar på fotboll som faktiskt börjar se bra ut nu..

Nu somnade ena handen här också, ojojoj vilken action såhär på söndagskvällen...Om jag hade vart kille och runkat nu så hade det känts som om det va nån annan som gjorde det åt mig. Har jag hört iaf... men borde de inte sticka nåt så inihelvete i handen så att det endå inte skulle va särskillt nice?? Tål att tänkas på det där...

Målchans! fan kom av mig.. Aja tack och hej då, jag kommer inte på vad jag tänkte skriva mer.


Nån frivillig får gärna komma hit och hjälpa mig att tvätta imorrn snälla! Det är hundra trappor ner i källarn och det är verkligen allt som ska tvättas, ska satsa på att bli hulken över natten, alternativt bygga en hiss i sömnen. Plus en tvättvikarmaskin med inbyggd underhållningssystem...Så får de bli!

Fan nu gjorde helt fel lag mål! Heeej dåååå




Morgonskitsnack

Jag vaknade i morse och hade värsta städsuget, så jag ska städa idag efter skolan! Det har nog aldrig hänt tidigare att jag blivit sugen på att städa här. Nåt som aldrig heller har hänt förut är att jag vaknar av mig själv innan klockan 9 flera dagar i rad, utan väckarklocka och någon tid att passa också!
Jag börjar tro att det är nåt fel på mig.. Eller så håller jag på att förvandlas till den maniskt städande och morgonpigga Fia. Då vill jag hellre att det bara är nåt fel på mig om det är dom två alternativen det står mellan faktiskt!
Hata mig inte snälla!

Jag orkar verkligen inte gå till skolan idag, och  det är typ en kvart tills jag måste dra..Vill mycket hellre gå ut och leka att det är vår nånstans där det inte blåser så det är varmt, och så ska det va jättesoligt också! mm mm mmm!


Jag längtar efter fräknar och sommarklänningar! Fan nästan så jag saknar myggbett också.


Alienhundar..

Det var en liten hund på ett café idag. En väldigt liten hund! Först satt den bara i knät på en tjej med sina ögon som verkade vara halvt på väg att ploppa ut ur skallen på den för att ge sig iväg på egen hand där bland borden.. Sen gjorde den inte så mycket mer alls. Fast sen var det dags att gå tyckte tydligen kvinnan med knät, då var det  tjocktröja som gällde för den lilla alien-hunden. Så på med tröjan och skjuts in i väskburen.
Så sjukt! Jag trodde det var meningen att hundar skulle kunna gå själva.. Och framför allt att de inte behövde följa modet..Men så kanske det inte alls är då?

Jag bara tycker att det är lite för onaturligt att ta hand om ett djur på det sättet, plus att ögon större än huvet aldrig kan vara fördelaktigt för ens yttre...

Jobbhatardagen idag

Jag tror att jag hatar mitt jobb! Okej inte hatar, men ogillar väldigt mycket ganska ofta. Idag var en sån där dag när det ogillades lite mer än vanligt.
Det var nämligen inte en enda människa där på hela dagen typ, förutom just när jag skulle försöka äta mat. På mitt jobb äter man inte mat förstår ni, man försöker äta mat i mån om tid. Och tid finns det aldrig för hur dött det än är innan så kommer det alltid massa folk så fort man sätter sig ner.

Jag har sorterat tallrikar och bestick efter storlek, och sarvetter efter färg idag, sååå stimulerande så att man nästan dör en smula! Och det bästa är ju att jag ska dit imorrn igen, lyckan är total.

Men iofs så fick jag ju massa mer betalt än vad jag hade räknat med idag när jag hämta ut gammal lön så jag kanske ska tycka om de där jobbet litegrann iaf.
Äääh nu känner jag mig nästan lite dum här, de är ju de där stället som gör att jag har mjölk och sånt hemma, skämmes ta mig tusan! Jag mena liksom inte allvar.. bara smyghatar lite!


Aja nu ska jag ta min skam med mig och krypa till sängen då.. Och så ska jag älska jobbet imorrn hela dagen som kompensation, lovar!

Nattinatti!