Självmord och spöregn

Jag fick ett sms i morse, det var på exakt tolv tecken och hade ett ytterst viktigt meddelande.
Det regnar..

Och visst fan regnade det ute, och gör fortfarande faktiskt!
Det regnar ungefär så mycket så att om jag av nån anledning inte hade haft en dusch här inne så hade det räckt att ta med  lite tvål och bara glida ut från porten lite diskret så hade saken varit klar. Men som tur är för mina grannar så ska inte det behöva bli nödvändigt just idag tror jag.


Jag funderade på det där med självmord igår. Inte för att jag känner mig  vidare självmordsbenägen eller så, mest bara på alla olika sätt man skulle kunna göra det på. Hoppa framför tåg och sånt skulle ju bara bli blodigt och jävligt. Och med tabletter är ju risken att man vaknar upp två veckor senare trött som fan och med slangar i varenda hål i kroppen. Och rakblad och sånt känns lite mesigt på nåt sätt, kunde du inte komma på nåt eget typ..

Nej, om jag nu skulle ta livet av mig så ska det  vara på nåt spektakulärt sätt. Typ cykla ner från globen eller nåt. Det vore ballt! Nåt ska man ju bli ihågkommen för liksom...


Bli inte oroliga för mig nu kära människor, jag vill inte dö!
Och jag är alldeles för feg för sånt där iaf så det skulle aldrig funka.

Plus att jag inte är så bra på att cykla.


Brandmän och lik i frysen

Jag har precis kollat på ett brandmansprogram på tv. Om det var för brist på ork till att byta kanal eller för att jag ville kolla på förhoppningsvis heta brandmän låter vi va osagt så länge.
Hur som hellst så var det inte någon trevlig syn, dagens program handlade om brandmannen Mora som skulle skrapa upp en kvinna från ett tunnelbanespår. Och brandmansmora skötte sig verkligen jättebra där i tvn, men vem fan vill titta på utsmetade människor på tunnelbanespår?!
Och alltihop fint beskrivet av en kommentatorröst också. Blääää!

Jag ser inte riktigt underhållningen i det.
( Det var faktiskt väldigt långt till fjärrisen just då för den som undrar,även om jag får erkänna att brandmän verkade trevligt där för en sekund).



Undrar om jag får plats med alla mina pinaler på 22 kvm. Om jag bara lär mig att sova bekvämt stående, och med jättesmart förvaring så kanske det skulle gå..Varför vill ingen bo i min lägenhet för? Det är ju inte direkt så att jag slaktat djur eller förvarat lik i frysen i den. Så hemsk kan den ju inte vara kära nån!

De oooordnar sig tralalalala...

 

Handyman

En dag när jag blir stor ska jag bli en sån där som har kuponger! En som står vid kassan med en massa små lappar om kaffe för extrapris och sånt. Det ser så duktigt ut!
En annan sak som också ser lite duktigt ut är bussremsor,och lågskor. Men det tänker jag inte riktigt satsa på riktigt lika mycket som för kupongerna..det skulle bli så dyrt med dom där remsorna hela tiden är jag tänker efter.


Min mormor sa mer eller mindre till mig att jag skulle klippa mig och skaffa ett jobb igår.  Hon är inte riktigt nöjd med vad jag gör just nu verkar de som och tycker att jag borde jobba med nåt annat istället..typ sjuksköterska eller florist som hon så fint föreslog.

problemet är bara att jag skulle ju svimma varje dag för allt blod. Och det är ett under att mina få blommor som jag har ens överlevt i mer än en vecka...Hoppar nog över dom förslagen. Men tack mormor för ett förtjusande engagemang!


I dag har jag lekt handyman och köpt kakel med Fia, i två olika färger tillomed. Hon håller på och bygger ett kök..Fruktansvärt händigt faktiskt!



Diarré...

I fredags var jag ute med Anna, Fia och Paki och alla andra som var coola nog att ansluta sig till vårt fenomenala lilla crew. Det var enbart jätteskoj! Sen åkte jag till Adde och agerade väckarklocksskötare när han skulle upp och jobba, inte alls lika jätteskoj.
Så med typ 3 timmars sömn i bagaget så åkte jag ut och socialiserade med min mami. Vi hängde på stranden och badade hela dagen,skitskönt på land,iskallt i vattnet! Hon sprayade mig med sån fusksolbränna också, och jag är verkligen jättebrun och skitfin!
Problemet är bara att mina händers färg har fått en oroväckande likhet med diarré. Har tvättat händerna hela dagen och det börjar faktiskt bli liiiite bättre.
Nu ser det bara sådär fint diarréfläckat ut, inte heltäckande liksom...Mycket vackert!

Idag har jag vart slapp och gömt mig för regnet! där va min helg. Lev väl gott folk!


Och sen så var det de här med fågelbajs..

Igår var jag på shoppingdate men Annelie och Nicke, Jag tror aldrig vi tre har hängt nån gång utan att vi har följt med Annelie när hon handlar mat. Och dom slutar alltid med att Annelie går omkring och är stressed medans jag och Nicke mest lallar runt och fnissar åt allt. Ett mycket trevligt tidsfördriv faktiskt!

Sen blev Annelie ännu mer stressad när hon insåg att det är midsommar om typ en vecka."För då är ju halva sommarn redan slut". Vafaaan folk har inte ens börjat ha sina semestrar än,de är ju långt kvar innan hälften har gått. Lugn och fin!


Mitt fönster har blivit förgyllt med världens största fågelbajs såg jag nu. Okej att fågeln kanske är stolt över sitt bajs,men var den verkligen tvungen att sprutlackera hela fönstret med de?!
Men jag kan förstå den, vad är det liksom för mening att göra nåt om ingen ser resultatet..
Han kanske fick för lite uppmärksamhet som fågelbarn också..Kompenserar för det med bajs eller nåt.
Äh jag vet inte, det blir äckligt att ta bort i vilket fall.





Go ricky go ricky!

Jag hatar väldigt mycket i min blogg har jag märkt,speciellt när jag har åkt buss. Och det gör jag tyvärr nästan varje dag. Mycket hat blir det! Jag har åkt buss idag med, men vi väntar lite med den historien...

Jag låg i min säng och var allmänt jätteseg i morse när det plötsligt lät som faaan i vardagsrummet, det måste ju bara ha varit ett monster! Så upp flyger jag,skiträdd och nyvaken för att kolla vad det var för hemsk lirare som kommit på besök. Det var ingen hemsk, det var bara min julstjärna som hade trillat ner. Man kan faktiskt ha julsaker året runt,och den är ju faktiskt finare i fönstet än i nån låda nånstans, sådeså!

Så nu ligger den här på golvet och ser felplacerad ut..Ska kanske sätta tillbaks den igen sen. Om inte snart, så iaf lagom till jul.


Åter till bussen!!
Vi kör en snabbversion förresten,nåt sånt här...
gäng killar typ 15 som lyssna på ringsignaler,2 tjejer varav en pmshäxa,häxan skäller på killen med luren,hon pratar ful finska med sin kompis,killarna garvar och driver med henne en massa,hon droppar dåliga dissar a la ricky lake,och sen va det din mamma hit o din mamma dit i hundra år tills att dom gick av.

Idag var det tjejen jag hatade mest om inte det framgick  =)



ghostbuster sökes!!

Det diskuterades spöken och sånna där läskigheter rätt så flitigt i mitt sällskap igår..Vilket resulterade i en skitskraj Matilda!!
Så här med efterlyser jag en frivilig trevlig liten ghostbuster som kan komma och klappa lite på mig när jag ska sova på kvällarna den närmsta tiden. Du ska kunna karata ner alla spöklika små jävlar som skulle kunna dyka upp, plus ha en tjusig meritlista med bra referenser...

Fy faaaan för spökhistorier!!!


Annars så har jag haft en prima helg faktiskt! Lagom mycket solsting och schysst sällskap är inget att klaga över  =)


Jag har försökt vara duktig och städa min lägenhet hela dagen, har inte haft nån vidare framgång på den fronten om jag ska vara helt ärlig..För det första så  har jag råkat ta sönder min dammsugare,för det andra så är det så jävla varmt så man orkar ändå inte göra skiten. Och för det tredje så var det grymt mycket roligare att bara inte låtsas om att det för tillfället ser ut som en pundarkvart, och dra ut  istället..mañana mañana =)





bussåkarhat

Jag åkte buss idag. Det gjorde också ett gäng synthrocks-fjortisar. Och jag hade så gärna dödat dom allihop där längst bak i bussen på nåt snyggt vis! Dom va rakt igenom hemska.

Först satt dom och pratade om hur balla dom va som satt just längst bak i bussen. sen börja dom va kaxiga mot en tant som bad dom ta ner sina fötter på golvet..Det var en liten jävel med pipig röst och blonderad lugg som jag hatade extra mycket.

Sen började dom väldigt ingående att  diskutera alla olika sorters band och stilar, och vilka det var okej och inte okej att lyssna på."jag känner en tjej som gillar alla dom banden,vadå wannabe dom är ju så jävla dåliga"
Då hatade jag inte bara den lilla pipiga längre,utan allihop. Jättemycket!


Sen efter ännu mera sånt snack så var vi tillslut framme och både jag och dom gick av. Och nu ses vi förhoppningsvis aldrig mer

Jag vet inte,men jag har en aning svårt för dom där små liven som ser ut lite som nån stackars borttappad melody club-medlem. 


Den var på i bakgrunden vid Annelies köksbord igår..

...Och jag har haft den i huvet sen dess


Hon kan vara nog så svår å se
Att lyckas få en skymt är inte alltid så lätt
Men om man kommer nära på, bredvid
En kort sekund det vackraste världen har sett.. le
Men hon kan vara nog så svår å se

Ja hon kan va så lätt att gå förbi
Ja hon är inte den som dansar runt omkring så lätt
Men om man skulle råka stanna vid
En kort sekund det vackraste världen har sett på längre tid
Men hon kan va så lätt att gå förbi
och jag, ja jag tror aldrig hon sagt någonting om mig
Så långt ifrån men i min ensam hemlighet
har hon en plats här på kudden bredvid mig
varje natt fast hon inget vet

Hon kan vara nog så svår å se
och ingen vet hur många hon har vilselett
med hennes speciella sätt att le
En kort sekund det vackraste världen har sett.. le
men hon kan vara nog så svår å se

Ja hon kan vara nog så underbar
Men jag känner inte henne så det är inte så lätt att veta
när det finns så mycket kvar
Men en kort sekund det vackraste världen har sett på år och dar
Ja hon kan säkert va så underbar
men jag, ja jag tror aldrig hon sagt någonting om mig
Så långt ifrån men i min ensam hemligthet
har hon en plats här på kudden bredvid mig
varje natt fast hon inget vet

ännu en lista

Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?

hmmm,den får jag återkomma till
Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
lojalitet
Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
tilda,tildish,langer,matte och dom otroligt fina lapp-maja och sötgurkan
Hur var du som barn?
envis och blyg
Varför bloggar du?
för att jag skriver så sjuuukt intressanta saker,jag vet inte

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
i slutändan är det nog vänskap. Om inte kärleken är ens bästa vän förståss
Vad kan man leva utan?
olycka och magknip
Vilket är viktigast hos din partner?
att han har humor, och är någorlunda intelligent
Har du funnit Harmoni i ditt liv?
njaaa delvis..
Hur ofta lagar du mat hemma?
varje dag
Vilket lands matkultur tycker du bäst om?

har inte hittat den ultimata än
Hur svarar du i telefonen?
aadematilda eller heeeeej typ
Är du pinsam på fyllan?
det va längesen jag va full ,men jo de är jag säkert  =)
Hur ser folk dig?
det vet ju inte jag, på ett bra sätt hoppas jag
Människa som gör dig enbart ledsen?
vilken hemskt fråga
Människa som gör dig enbart glad?
nu ska vi inte favoritisera någon här =)
Värsta känslan?
när man blir sviken
Favorit tv-program?
sex and the city rip!
Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
sol,bra sällskap o nåt kul att göra bara så är jag rätt så nöjd!
skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
vet inte,jag är ganska nöjd..
När grät du senast?
förra veckan
Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
passar nog på den faktiskt
Vart går din drömresa?
jag vet inte, jag vill till alla länder!!
Vem är ditt drömragg?
kanske den sjukt heta trummisen va han nu heter...fan jag vet inte
Vad tänder du mest på?
hinta om nåt när det inte går att få just då och jag blir dum! funkar helt klart
När blir man vuxen?
när man kan ta ansvar för sig själv och sina handlingar osv
Vill du säga förlåt till någon?
säger alltid förlåt direkt när jag känner att jag borde göra de,så tror inte de
Vem är din hjälte?
finns för många för att nämna bara en
Vad tror du på?
mig själv 
Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
ingen
Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
lycklig
Vad är lycka?
jävligt relativ..men att älska och bli älskad och så