the fellowship of the halvman

Idag i skolan så har vi ägnat oss åt att studera den manliga befolkingen i min annars så kvinnotäta klass.
Dom är 7 till antalet, eller 6 och en halv om man räknar halvmannen som just en halv..

Först är det den lilla indiern,han säger inte ett ljud till någon,nånsin.
Sen är det asiaten, plus hans långa andre hälft. Dom delar  samma cigg och väntar på varandra utanför toaletterna.
Och så är det ravebrallsnissen, han frågar mycket.
Sen så är det guldlockspojken med proteindryckerna.
Sen är det ju halvmannen, han har de tightaste byxor jag sett och en lugg mer välkammad än elvis. och han har en rosa kasse med sina saker, plus att han stammar lite nervöst när han pratar.
Och så är det Igor. Han är bara schysst.

Jag är inte så bra på namn..


Det var de jag hade att komma med tror jag, resten suddades liksom ut på nåt mystiskt sätt, och jag är inte den som kaxar, så vi skiter helt enkelt i att skriva om!


I sällskap av pensionärer 06.00

Nästan varje gång man måste gå upp klockan sex på morgonen så är det ett helvete..Det är sånt som bara tillhör pensionärer och allmänt självplågande människor. Jag är varken pensionär eller särkillt självplågande, men ändå var jag tvungen att vakna vid denna omänskliga tid i morse.
Men faktum är att det var inte ett helvete, det var faktiskt helt okej!

Dels kanske för att jag hade sovit gott för första gången på hur länge som hellst, och dels för att den där låten var det första jag hörde när jag satte på radion för att inte somna om..

Nämnligen den ytterst töntiga men ack så förtjusande Im yours med Jason Mraz. Annelie spelade den 24/7 när hon kom hem från sälen i våras så den har den blivit lyckliga töntlåten!


Och så var det ju faktiskt det finaste vädret ute i morse också, kan ha berott på det också när jag tänker efter..


Men hur som hellst så ska de inte bli en vana med klockan6-uppstigning iaf!

Bertil 48 och hoppborgar

Det står en hoppborg nedanför min balkong idag..mycket passande eftersom just sådana diskuterades rätt så flitigt igår. Vi pratade nämnligen om jobbmeriter, och Rimbo...
Och vem har inte varit just hoppborgsvakt i självaste Rimbo om inte jag!!! Ska direkt in i min cv de där...
Det kan ju faktiskt vara avgörande, henne tar vi,hon har ju fasen vaktat hoppborgar! mm mm mmm.

Bredvid kondomutdelare så är det nog nästan en av mina bästa meriter nu när jag tänker efter. Hur skulle det annars ha gått för alla dom stackars små barnen som studsade runt därinne?! Hjärnskakning och gud vet vad..
Hedersmedalj hitåt tack!

En annan sak som jag har fundrat över så här på kvällskvisten är det här med packade äldre vuxna. Dom är så jävla jobbiga! Finns inga som fnittrar och drar fler dåliga kommentarer och skämt än dom.

Det kan vara för att jag bara är bitter som vanligt,eller för att jag precis kom hem efter att ha jobbat på en krääftskiva. skitsamma.. Men vem blir inte bitter när bertil 48 för femtioelfte gången frågar om du verkligen inte ska ha lite vin lilla gumman, och man för femtioelfte gången också svarar att nej tack bertil jag dricker inget med alkohol, och bertil fortfarande inte förstår!!?

Hem o lägg dig!

Rubrik

Jag är så jävla bra på att ljuga.
Det är så lätt när någon frågar hur läget är att bara säga att det är bra. Aldrig att man skulle säga att det är faktiskt rätt så dåligt. Sånt vill ingen höra,då blir dom upptagna och kan inte prata mer. För ingen vill prata med nån som inte har nåt roligt att komma med..Då är det så mycket enklare att bara säga att det är bra. Alla blir nöjda och glada, frid och fröjd..

Men när det verkligen är så att man vill säga som det är på riktigt, och dom som man ville faktiskt skulle lyssna inte kan vara där,vad gör man då? Fortsätter säga att nej men det är så bra så tills det kanske går över eller?



Hej jag heter Matilda, jag skulle vilja ha en kram...

Blommor och bin

När jag gick på dagis så var det så att det fanns en kille där som hette Björn. Han var ett år äldre än mig och sötast på hela avdelningen. Vi brukade leka hela tiden där på dagis och han var min första riktiga killkompis tror jag.

Just den här dagen så var det regnigt ute och varken jag eller Björn hade nån vidare lust att sitta ute i nån sandlåda i två timmar och bli blöta..Så vi slog våra kloka ca 5-årshuvuden ihop och beslöt oss för att gömma oss i torkskåpet och ha låtsas-sex istället ( Låtsas-sex, som i att ligga nakna på varandra och undra om man verkligen gör rätt nu) medans fröknarna kunde få gå där ute och undra vart vi hade tagit vägen.

Dagen till ära hade Björn vid frukostbordet för första gången fått höra om hur ett barn blir till och skulle därför bjuda mig på denna fina demostration.



Jag var barnvakt på jobbet för några dagar sen. Och lillebror i familjen har precis som Björn blev den där morgonen precis blivit informerad om det här med blommor och bin, vilket numera är hans nya favoritämne.
Därav ovanstående lilla nostalgitripp tillbaks till torkskåpet..


Och i egenskap av icke-förälder så fick jag såklart alla frågor kastade över mig denna afton.
Brukar du vara naken med en kille i sängen? Vad gör ni dååå? Om du är kär i nån, gör ni bebisar ihop? Vad har du om inte du har snopp? Tänk om du skulle få barn med mig osv osv osv.
Och jag svarade så gott jag kunde, med nån skräckblandad förtjusning som reaktion hos Nisse,

Sen var det dags för han att sova och dagens goda (o-goda?) gärning som sexualupplysare var avklarad.


Hoppas bara han inte får för sig att köra nåt torkskåpsliknande med nån stackars flicka nu bara!! Ve och fasa!











bror duktig i bästa form

Idag när jag åkte buss så tänkte jag på det här med köer och sånt..Eller jag åkte inte buss förresten,jag ljög! Jag stod bredvid kön för att gå på bussen. Så va de. Iaf..
Jag var inte riktigt lika duktig som dom andra köande människorna som befann sig i slussen idag, jag kom nämnligen från fel håll när det var dags att gå på bussen. Och det som alla lagom-duktiga lagom-svenssons i detta fina land redan vet så bör tydligen även jag veta att man står i bussens riktning när man köar för att gå på..

Och gör man inte det och kommer Mot bussen istället så får man stå där och ta emot hatblickar värre än käftsmällar från varenda en där i kön. Hon skulle bara våga gå före mig nu,jag som har stått i kö och allt..mm, rätt ska va rätt!

Jag lovar att det finns nog plats för dig också, jävla idioter!


Varför ska vi vara så duktiga jämt för??
Det gäller inte bara bussköer..överallt hela tiden så är det duktigast vinner.
Slappna av lite vafan jorden går inte under för att du gör annurlunda en endaste gång!


djursex är inte skiten..

Jag tänkte på det här med sex med djur. Hur får man idén till att gå hem och sätta på hunden liksom?
Glider förbi djuraffärn på väg hem från jobbet...spanar in kaninerna,ser ett tight marsvin..och sen så går man direkt hem till lilla Fido och plockar fram glidmedel och lite hundgodis eller vadå??!

Det är ju så jävla sjukt!!!

Kan ju bara nämna att det har diskuterats porr i kväll. djursex hör annars inte till favoriterna av mina ämnen att tänka på =)


Man är inte så jävla tuff när man har blivit bitet av en myra förresten. Helvete vad det kliar!!


Skånska is the shit

Jag har dragit på mig nån tjusig skånska sen igår, och den överger mig inte!
Förebild för dagen.. Johan Glans.

Ska inte klaga,det låter faktiskt rätt käckt. Och det kunde varit så mycket värre!


Jag tänkte en stund att jag skulle jobba lite på min vuxenhet idag,det började jättebra med att jag skulle betala min böter till SL. Men sen så gick det fort utför när jag märkte att jag skulle ha 36 kr kvar att leva för sen, så det fick vänta lite, det kan dom gott ha dom jävlarna! Komma och ta folks åkkort på de där viset, skämmes! 

Och det blev inte bättre av att jag skuttade runt och putsade fönster typ naken sen också.
Sånt gör nog inte ansvarsfullt folk...Men det blev ju faktiskt fint, så det borde gå jämnt ut där tycker jag!

Och sen har jag ingenting att äta heller,kommer se ut som ett svältade litet barn snart om jag inte vinner på bingolotto eller nåt!..illa!

Nu ska jag på en lägenhetsvisning och ta igen all förlorad vuxenhet med massor av frågor om stambyten och sånna viktiga saker som Berit 54 skulle bry sig om.
Har jag inte synts till än på låt oss säga tisdag så har jag bara gått vilse nånstans i farsta, så då behöver ni inte vara oroliga.
Men först ska jag skicka in min tidrapport så vi kan göra något åt dom där 36 kronorna!

Ibland är konversationer mindre intelligenta

- Vad kallades han som gick förbi förut?
- Ggg,Fisken! tänkte gurkan först
- Och de va ju nästan samma...
- Mm,de är ju inte ens från samma släkt...gurkor är grönsaker och fiskar däggdjur,eller nej dom föder ju rom!

- Eller gurkor var väl släkt med meloner eller nåt sånt där iaf?
- Gurkor är ett bär
- Aaa så va de ja! jag menade bär men sa melon faktiskt....

Ring när du vill hem så du slipper visa dig ute bland folk...

Jag är kung över ängarna
springer utan keps och skor
dansar och tar ut svängarna
ropar glatt åt mina kor..

tralalalaaaa!

En liten trudilutt som jag har suttit och skriksjungit ute på havet idag, drängarna is the shit....


Man kan tycka att mammor och döttrar ska vara sådär fina och lite froma av sig. Så är tyvärr inte fallet när det kommer till mig och min kära mor. Vi har tävlat mot varandra i äcklighet idag. Väldigt bra tidsfördriv måste jag få säga!
Och till min stora besvikelse får jag erkänna att min mamma slår mig på några punkter.. Vi har bland annat ägnat oss åt att peta varandra i ansiktet med fötterna, och efter noga övervägande så har jag kommit fram till att hennes luktar vinäger. Gosigos..


Min kära vän Py är förresten apropå inget världens bästa humörshöjare ska jag be att få tala om. Ringde henne för några dagar sen och tokgrät från början, men låg på golvet med kramp i magen av asgarv istället efter ett litet tag! Bra, mycket bra.
Kom heeeem,vi börjar ooooom igeeeen! Australien är ändå bara för töntar... 


(Apropå rubriken, min brorsa i luren när han skulle vara snäll och erbjuda skjuts i måndags, ibland kan de vänliga låta så väldans ovänligt på nåt sätt...)

Matilda tackar för dagen med tre starka hej, HEJHEJHEJ!