Pluggundanflykter

Jag hade en massa sidor i en bok att läsa för skolan idag egentligen. Och så skulle jag ha börjat skriva på en uppsats också. Men det har jag ju inte gjort! Jag tror jag är världsbäst på att komma på "viktigare" saker att göra istället för att plugga. 
Inte så att jag aldrig pluggar, när jag är på pluggishumör så pluggar jag massor! Men när jag inte riktigt känner mig på pluggis-humör så blir det absolut ingenting gjort. 
Idag åkte jag och köpte underkläder istället för att plugga, sen när jag kom hem så gick det ju inte att plugga heller för då var jag bara tvungen att bada, länge. och sen var det helt enkelt mörkt ute och det betyder ju att det är kväll, och då kan man ju ändå inte plugga! Enligt mig iaf!
Så nu får jag plugga på söndag istället, dubbelt så mycket. Kuuuuul!

Alla hjärtans dag, dagen efter..

Nånstans långt inne så tror jag att jag är en sån där tjej som är torsk på blommor och romantiska gester. Bara det att jag inte låtit den sidan synas så många gånger.. Dom gångerna jag verkligen blivit uppvaktad sådär romantiskt kan man väl räkna på mindre än en hand, så jag är inte så van.. Men jag tror att jag är lite förtjust i det där, även fast jag blir generad och garvar lite bara vid tanken på sånna grejer för att det känns så inte jag på samma gång.

Igår var det ju alla hjärtans dag och den ultimata romantikdagen, om man nu följer "reglerna" för hur man ska göra den dagen. Det har jag inte gjort nångång tror jag, så jag vet inte riktigt vad det är jag missar..
Vet inte riktigt vad jag vill komma fram till här, men jag kanske vill va lite romantisk nån gång eller nåt? Eller så vill jag inte det... Skulle nog endå sluta med att jag och pezh satt och prata bajs-humor och sånt för att få det mindre seriöst =) Man kanske måste öva några gånger innan det känns naturligt.. haha jag vet inte, det här har nog spårat ur nu, vet som sagt inte vart jag ville komma.

Aja, hoppas ni hade en trevlig alla hjärtans dag iaf, med eller utan romantik!

Min telefon var iaf romantiskt igår, den visade hjärtan på displayen hela dagen, teknikens under det där!

Misslyckad pluggdag

Skulle haft en minipluggisdag idag var det tänkt. Det blev en supermini-pluggdag. Var hemma en sväng från Pezhman och skulle hämta lite kläder och så.. Sen plugga. Men när jag kom hem så låg det massa grejer framme så det gick inte riktigt att plugga. Jag måste ha rent omkring mig för att kunna koncentrera mig, så jag tog en dusch, damsög och städade bort det värsta. Sen var klockan helt enkelt lite för mycket för att orka plugga. Så det blev bara några sidor, men det gör inget! Tar igen det imorgon!

Ny telefon

Sitter i skolan och förbereder för en redovisning. Det bir nog bra det där... Lyckades skaffa mig en ny telefon i förrigår.
Pezhman skulle bara fixa ett nytt trådlöst modem. Och så fick världens käckaste försäljare mig att tycka att jag verkligen behövde en ny telefon. Jag är inte alls svår att övertala till sånt! Jag är nog jääävligt lättlurad faktiskt.
Men nu har jag iaf en ny telefon, en rosa!!! Den har till och med rosa hörlurar!
Det känns som om man bara får lyssna på Britney Spears i den, annars kanske den protesterar och går sönder.. Men vi ska nog komma överens, min rosa vän och jag.

Nu ska jag köpa te innan jag börjar. pussokram!