Sexleksakskalas

Satt på bussen på väg från skolan och kom på mig själv med att sitta och nynna på Eternity med Robbie Williams. Hur ofta har man gjort det på senaste liksom? Så nu sitter jag och lyssnar på Robbie Williams och blir lite små-sentimental här. Ojojoj vad vi lyssnade på hans låtar ett tag för massa år sen!  Kanske inte en av de ballaste artisterna att vara lite hemligt såld på, men faaan han är ju grym.

Jag ska på sexleksaks-demonsrationsfest ikväll förresten.. Det ska komma nån tjej från nåt företag hem till en kompis ikväll med massa sexleksaker och underkläder och sånt för att berätta om allt, och förhoppningsvis för hennes egen skull få oss att beställa lite grejer också. Det ska bli skitkul, vet att jag och mina kompisar pratat om att fixa nåt sånt där förut men det är ju lite en sån grej som aldrig blir av sen.. Det känns ju lite roligare så än att gå in på typ US video bland alla runkbåsen och generade miner från männen som kommer ut därifrån när man vill hitta nåt till sig själv haha


Nu är det lunch som gäller här, bulgur-sallad. mm mm mmm!

hjtgddvghjf

Jag har varit i skolan idag! Av 90 nånting personer så var det typ 15 från min riktiga klass.. Av dom 75 återstående så var det iaf en trevlig prick så här långt. Men det bästa med den här delkursen är att vi redan har gått igenom det mesta av det i våras, så det blir några halvlätta första veckor iaf =)
Gick och skaffade mig en ny väska tillsammans med annelie när jag var färdig med duktigheterna, sen hade vi OS i matintag, sjukligt hungrig man blir av att gå runt i mataffärer hörrni!

Nu är det sex and the city som gäller!

Robert Broberg

Det var en gång en båt som sa till en annan båt du vaaaar stilig, vi borde borda varann, tralalalala och köla litegrann, som bara båtar kan badabambambambam.
Den lilla trudelutten har jag haft på hjärnan hela kvällen, om jag bara hade kunnat hela texten!
Skitkallt har det vart ikväll förresten. Det kan ju inte bli höst redan, det går jag ju inte med på!

Det är Robert Brobergs låt va? Han är ju bra skum den lilla mannen.. Pedofil-varningsklockan ringer för fullt när man tittar på honom alltså!
Aja nu ska jag knoppa, nattinatti

dubidubidooo

Det var visst ett tag sen.. Men nu tänkte jag skriva lite iaf.
Börjar skolan igen i veckan, ska bli skönt. Saknar att vara uppe i massa grejer lite och inte ha all tid i världen varje dag =)
Igår var jag på parkteatern och kollade på en dansföreställning. Dansarna var grymma och allt var frid och fröjd, men inte i publiken tydligen. det var två äldre kvinnor på bänkraden bakom som satt och pratade om allt man inte borde prata om ute bland folk.. Små missöden med hemorojdsalva som tandkräm till exempel. det var kämpigt att inte börja garva åt dessa små damer, men iofs, varför ska man inte kunna prata om sånna grejer när man vill?

Det var en gravid lirare igår förresten, hon kopplade nästan allt som sas till sin graviditet. Det var som om hennes mage var i mitten av universum. En annan grej är nyblivna mammor som börjar prata i vi-form.. Det är också lite kul. När bebisen har kass kista och sprutlackerat hela sig själv eller nåt sånt så är det liksom "vi" som har bajsat lite mycket idag..

Det svider som fan i rumpan förresten hörrni apropå bajs eller nåt.. Inte i själva rumpan alltså! mer i muskeln eller nåt i den stilen, typ på ena sidan och upp mot ryggen..
Och det var nog allt det! Jag sitter och försöker lära mig persiska alfabetet här också förresten, Så många krumelurer!
Nu var det nog allt iaf! Ta taaaaah

rubrik

Vet inte riktigt vad jag tänkte skriva, men det är väl trevligt att logga in här iaf eller...
Klockan är 0000 nu. Man kanske skulle ta och önska sig nåt ballt. vad skulle man egentligen önska om man kunde önska precis vad som hellst?? Det får nog bli min lilla funderare när jag ska försöka somna om sådär fem minuter..

Faaaan det här tar nog priset som mest onödiga inlägg.

ofärdiga funderingar...

Jag gillar inte att fastna i gamla mönster, när allt bara segar på som vanligt. Jag får lite panik av sånt.
Det är skönt att bara ta det lugnt och gilla läget, det är inte det.. Så länge jag kan välja när jag vill det eller inte, jag blir knäpp och bitterfitta när det inte finns nåt annat än det att göra liksom.
Har lite svårt att förklara, orden kommer inte riktigt fram idag tror jag... Det finns bara så mycket saker som jag vill göra som känns mer givande.
Nu blev jag visst hungrig här, får köra vidare på det här imorrn.. ta taaaaah

aaaaah!

Pezhman kommer hem imorrn, aaaaaaaaaahhh!!!!

Utelåst

Lyckades med att bli utelåst i morse. Precis när jag stängt igen dörren kom jag på att jag inte hade nycklarna med mig. Så alternativen var att antingen åka hem till Pezhman där jag trooor att det finns en extranyckel nånstans, eller att ringa papi efter nyckeln hemma hos dom. Papi kunde iaf komma förbi så allt blev frid och fröjd sen igen.
Man borde ha alla sina viktiga grejer ihopsatta på ett snöre eller nåt så att man får med sig allt varje gång...

Min kusin föll ihop inne i en affär i förrigår. Han har legat på sjukhus sen dess och idag har det visat sig att det är en tumör i huvet. Det är verkligen jätteläskigt, men enligt läkarna så såg det tydligen bra ut runtomkring och så, så den ska vara lätt att ta bort. Hoppas bara att det är en godartad nu!
Dagens dåliga nyhet det där.. Dagens goda får väl vara att om man är en sån som gillar regn så är det ännu regnigare idag än vad det var igår.

Skånska

Har gått omkring och pratat skånska tidigare idag, och det verkar ha fastnat lite verkar det som.. Svarade i telefonen på bredaste skånskan nyss när det ringde. Och jag ska till skåne senare i veckan, faaan få det att försvinna innan dess!

Dagens felsägning är för övrigt Otaskbar vad det nu ska betyda, ibland blir det visst lite fel när man ska säga vad man tänkte..

Efterlysning

Ska man orka ta sig upp från den ända svala platsen i lägenheten för att duscha och göra sig iordning och åka in till stan för att gå ut med folket som går till samma ställe varje helg, eller ska man banga och ligga kvar på den svala platsen resten av kvällen.. Lutar åt det senare just nu faktiskt.

Tänkte gå ut med en liten efterlysning så här mot kvällen.. Min pojkvän har försvunnit litegrann, eller han verkar iaf ha glömt bort hur man hör av sig hem lite då och då. Han heter Pezhman, har en massa hår på huvet, han äter massa choklad, gillar att pilla i folks näsor, lyssnar till namnet bajskorv och har en sjuklig passion för days of our lives. Han bör, om han inte åkt sjukt vilse nånstans i en rondell vara i Iran för tillfället. Skulle nån mot all förmodan få syn på honom så kan ni väl säga till honom att höra av sig..


________________________________________________________________________________________________
Update: Det där gick ju grymt mycket fortare än vad jag väntat mig, han loggade in på msn typ en halv minut efter att jag postat =)