blir jag gravid om jag sväljer när jag suger av min kille? mvh malin 14 år.

Idag när jag var och tränade så läste jag en tidning medan jag gick på bandet.. Det var typ en Frida med sån där frågesida a la blir jag gravid om jag sväljer när jag suger av min kille? mvh malin 14 år.. Tänk om inte dom där tidningarna hade funnits. Skulle man gå omkring och tro massa konstiga grejer då? Eller då kanske vi hade haft en mer utvecklad sexualundervisning i skolan...
När jag hade sexualkunskap i skolan nångång på mellan eller högstadiet så förklarade läraren det nånting såhär.. Först måste killen få stånd för att det ska gå att ha sex, sen när dom väl har sex så blir det skönare och skönare och skönare, och när det är som skönast, då kommer han. Och då kan det bli ett barn av det sen. Han var inge vidare på de där med att förklara. Var det meningen att man skulle fatta hur det funkar efter det där?? Hoppas undervisningen har utvecklats lite sen då, men det tvivlar jag på...

Så det kanske är bra att det finns tidningar som svarar på alla roliga frågor som folk tydligen går omkring och funderar på... Underhållande läsning är det iaf!


Nu är det sova som gäller, ta taaaah!!

låg-humör

Jag har promenerat i regnet idag. Blött som fan blev det, men heeelt tomt i huvet också, schööönt!
Imorrn börjar en ny delkurs i skolan, och i helgen ska jag jobba, och bara därför så kommer det säkert vara tjugotusen små basketspelare blandat med tafatta skejtarfolk som försöker ragga till sig gratis godis där hela helgen. orkaaaa!! En sak är iaf bra, dom har ändrat öppettiderna så man öppnar senare. Uppskattas!!

Det går en film på tv nu, Systrar i jeans. Jag har läst ena av böckerna, tyvärr den andra delen så jag hänger inte med i filmen nå vidare faktiskt. Men den av de två böckerna som jag har läst var iaf bra, så jag kanske ska titta lite mer koncentrerat...


Det är så dumt när man känner på sig att nåt är knas och så vet man inte vad eller vad man ska göra åt det eller nånting alls.


imorrn ska jag skriva nåt muntert, lovar!

sälen

Jag har varit i sälen och hälsat på annelie i helgen..På vägen upp så var det två dalmasar som diskuterade cyklar och längdskidor hela vägen på bussen, och på väg hem så var det två syskon som satt och störde sig på varandra hela vägen.Man måste ju bara älska att åka buss och tåg långa sträckor eller...
Iaf så har jag åkt snowboard och skoter som en äkta norrlänning, och ibland så kan man nästan tro att jag börjar bli bra på det där med balans och svängar och allt vad det är!

En annan sak är det här med stockholmare-hat. Jag blir inte ond direkt vid födseln bara för att jag råkar ploppa fram just i stockholm. Och hade jag varit en ond människa så tror jag att jag hade varit exakt lika ond även om jag kom från Malung som från Stockholm..Nu är jag ju inte en ond människa, utan alldeles alldeles underbara och genomgod.... Fattar inte hur det kan undgå nån haha




NU SKA JAG SOVA TILLS JAG VAKNAR!!!!

Svimmade visst en smula..

Nu är jag officiellt klen! Jag höll på att svimma idag när vi kollade på en film och dom skulle hänga upp en kille i taket med några krokar dom hade stuckit in i honom. Okej att jag är känslig för blod, men vafaaan det där var ju inte cool!

Jag har kirrat en ny dator idag förresten. Den andra får helt enkelt ta och se sig besegrad. Vad är det där med att skriva ut att det är enkelt att installera förresten?? Enkelt my ass, det är inte enkelt om det tar en hundrasjutton timmar att få en fungerande internetuppkoppling. Hade helt klart blivit en arg insändare till valfri lokaltidning om jag hade hetat agda och varit 78.. Aja nu funkar den iaf, och den har fått en finfin försäkring också så att det inte gör nåt om jag skulle råka hälla te i den som med den andra. Asbra!

Schlager och begravning

Nu vill jag inte vakna tidigt mer! Måste få slut på det tidiga uppstigandet snart,kan ju bli som Fia om jag fortsätter såhär. Hon är en sån där duktig som vaknar senast klockan nio även om hon är ledig.

Min dator håller på att dö nu, det är sorgligt att medge det men jag tror jag måste ersätta honom med en ny. Får bli en stilla begravingsceremoni med bara de allra närmaste närvarande tror jag...


Jag kollade på schlagerfestivalen igår. Det är verkligen så jävla värdlöst egentligen. Därför blir jag så glad när det kommer sånna där sjukt felplacerade låtar och det blir ett sånt skönt antiklimax när publiken knappt vet om dom ska applådera eller inte. Igår var det kebabpizzalåten som stod för underhållningen, plus björn gustafsson såklart. Men han var inte sådär överdrivet rolig han heller om jag ska vara ärlig..
Man kanske skulle ta och skrota schlagern också när jag endå är igång.

Tidigt tidigt

Tredje dagen i rad som jag vaknar av mig själv innan klockan åtta utan att ens vara trött! Vad är nu detta? Håller jag på att bli sjuk här??

Det var allt jag hade, tjaråååå!

Alla hjärtans dag och diskningsproblem

Jag fick en pin av bibliotekarien i skolan idag. Det är ett hjärta som det står library lovers på, underbart ful är den =) tillomed sånna kan vara rara på alla hjärtans dag verkar det som... Sen har jag bjudits på middag av fias lillasyster, tyvärr så var jag lite sen för att se det,men hon hade tydligen gjort hjärtformade mackor också, en ambitiös ung liten dam det där...

En av mina bästa vänner är borta och jobbar tills i vår, och nu på väg hem så träffade jag en annan kompis som sa att on tydligen är hemma nu och ska vara det över helgen.varför visste inte jag det för??? Är det nu man ska känna sig sådär bortglömd..


Jag tänkte på det där med att diska, jag är verkligen periodare när det kommer till att diska.. Ibland tycker jag att det är rätt nice och gör det jätteduktigt så fort jag använt nåt i köket. Tyvärr är det inte så just nu! Det börjar liksom bli lite dags, men jag har ingen lust alls. Kan ingen bara gaffatejpa fast mig eller nåt där inne så att jag gör det nångång snart då?
Förut när jag bodde med anna så gjorde hon alltid gröt varje morgon som alltid brändes fast, och då försökte jag lära henne att diska. Så jävla duktigt! på morgonen och allt. Men on lärde sig aldrig det där riktigt.

Nu verkar det som om jag är värsta städpedanten här =)det är jag inte, men va ballt om jag hade varit, vad fint det skulle vara. och mina blommor skulle nog leva lite mer då också..

Nu ska jag sluta snacka så mycket ointressant skit tror jag.. Undra hur många procent av de jag skriver som egentligen är intressant och viktigt alls??
borde kanske föra statistik på de,eller inte..

aja,klart slut!

Sömnproblemslösnings-analys!

Jag har en liten kvällsförälskelse i pianon här. Vet inte varför.. Känns inte alls logiskt faktiskt eftersom jag har absolut noll procent chans att nånsin kunna klara av att spela nåt mer avancerat än typ blinka lilla stjärna.. Men det är endå bra tjusigt när någon annan spelar =)

Tror jag ska försöka sova snart.. Det stod om sömnproblem i tidningen i morse, de gör de väl iofs nästan nån gång i veckan. och det är alltid nån "expert" som har uttalat sig i frågan också. Det intressanta är att dom kommer alltid med ungefär samma lösning på sömnproblemen. ha svalt i rummet, gör inget annat än sov i sängen, ha mörkt, ät eller gör ingen fysisk aktivitet på några timmar innan du ska sova, varva ner innan du går och lägger dig osv osv osv..

Men det som experterna verkar ha missat är att ingen normal människa kan klara av att lyckas med allt det där om man ska kunna ha ett lagom fungerande liv.
För det första så är det inte behagligt nånstans att ha typ 15 grader inomhus. För det andra så råkar jag bo i en etta.. det händer alltså mer än sällan att jag spenderar vaken tid i min säng i brist på annan yta att placera mig på. Och hade jag bott större så kan jag lova att jag hade hängt i min säng iaf! För det tredje så kan man ibland vara hungrig på kvällen och inte alls på dagen. Ska man svälta i väntan på nästa dag då?

Och för det sista så blir det väl ett väldans ståhej om dessa experter helt plötsligt ska bannlysa alla fysiska aktiviteter på kvällen för alla stressade människor i världen, när ska dom ha sex, brottas, ha kuddkrig och allt sånt där när dom måste jobba och ha sig på dagen!? Dessa exempel är ju dessutom optimala att utföra i just en säng. Och det är ju som vi redan har kommit fram till strängt förbjudet.

Nej jag ser ingen annan förklaring än att experterna är ute efter att skapa ondska. Så måste det vara!

naken-amerikansk fotboll

Här har jag engagerat mig och lekt vääärsta matchmakern i jag vet inte hur länge, och så försöker dom jävlarna sig på att lura mig när dom väl träffas! kära nån! Och att jag nästan gick på de är riktigt illa! Okej jag skulle inte bli förvånad om fia ställde in och lämnade snubben i fråga mitt i allt för att hon blivit panikbajsnödig, men inte på en fredag heller =)

I veckan var det några bloggar som var med i metro,just dom som jag läser också..av olika anledningar som dom får min uppmärksamhet, men nog läser jag dom alltid. En annan blogg jag läser är en som handlar om 90% sex, vafan heter den nu...herr och fröken gos tror jag allt att dom kallar sig.  skriver dom inte om vad dom nyss gjorde så skriver dom om vad dom skulle vilja göra.. intressant läsning är det iaf =)
http://gosigast.blogg.se/ va de om man ska vara exakt..


En annan sak är det här med superbowl. Jag la verkligen ner all min viljestyrka för att orka se hela finalen när det gick för några nätter sen. Lyckades nästan faktiskt,somnade bara fjorton gånger... Men nu har jag hittat nånting ännu bättre, nämnligen lingerie bowl! modeller i snygga underkläder och en väldans massa skydd på sig. Dom kan knappt få bollen i spel, men dom ramlar jävligt snyggt iaf!
Underhållande är det, och sjukare idé får man leta efter.. jag är helt faschinerad här =) http://www.youtube.com/watch?v=BBr6jEChFMU&feature=related

Hur stavas faschinerad förresten?


thailand,stalkers och kuddkalas

Jag såg läskiga telefon-snubben idag på stadium.. måste han jobba just där jag ska handla skor??!?!
Skulle iofs betala rätt mycket för att se min min när jag fatta vem de va, min min de där såg ju lite töntigt ut..iaf så tror jag inte att han hann se mig för jag vände mig om snabbt som blixten. som tur var så hann jag få med mig ett par schyssta pjucks på vägen,så de gjorde inte så mycket sen endå.

Jag sitter här och är fruktansvärt avundsjuk ska jag erkänna. mogge och therese har åkt till thailand idag för att hälsa på pyret, faaan hon har vart borta i typ ett år nu och så för dom se henne föra mig!! vad är det för stil liksom, fyfaaaan säger jag bara =)


En annan sak som jag har i huvet nu är att jag kan ju inte va annat en torsk på ett spel om jag har gått med på att vakna massa timmar för tidigt imorrn bara för att hinna hämta ett spel från fia innan hennes jobb börjar, bara för att jag ska kunna spela det med pezh o mami o papi imorrn kväll..alias is the shit, ett riktigt beroendeframkallande nöje är vad de är!

De här var ju fruktansvärt intressant läsning måste jag säga.. palla vara underhållande på en helt vanlig tisdag..nej de tar vi på torsdag eller nåt. då jävlar! en riktig skrattfest står på schemat...

Min säng ser så fruktänsvärt lockande ut just nu..det finns täcke, kuddar, mera kuddar, en kudde till.. vad mer kan man begära?? ojojoj vad jag ska gå och lägga mig snart hörni. sova tills jag vaknar,snooza i en oändlighet...mm mm mmm!