SL-hatardagen

Jag tror besämt att hela kollektivtrafikan var emot mig i morse. Skulle ta bussen till skolan från Pezhman och så kommer inte bussen på jättelänge, så jag börjar springa för att hinna till pendeln istället. Då åker bussen förbi mig, bara sådär 10 minuter sen..
Sen är pendeln lite sen också. Och väl på pendeln tyckte jag tydligen att det var så bekvämt att sitta där så jag glömde bort att gå av där jag skulle av och byta tåg. När jag väl kommit av tåget så har tåget jag skulle byta till preciiiis åkt,
vad jag har förstått så ska ju pendeltågen av regel vara minst 2 minuter försenade, men inte i morse tydligen. Så jag fick vänta en kvart på nästa.
Så denna lilla färdväg resulterade iaf i 15 minuter en kvart försent till skolan och en bitter Matilda. Men jag kom ju iaf fram tillslut om man ska se det från den ljusa sidan...

Skulle blivit överaskad med middag igår, men jag lyckades visst komma hem lite för tidigt så jag råkade förstöra hela grejen. Men jag blev iaf jätteglad för lite oväntat besök =) Älskar dig!


Nu ska jag msn-dejta några klasskompisar för att planera vårt pluggeri i veckan, sen lite mera pluggande, fast på persiskan tills imorrn istället. Tjaaaarååå!

Låg-dags-söndag

Det är en låg-dag idag. Precis ingenting känns särskilt roligt eller givande alls. Bajs.
Vissa dagar är nog bara såför mig ibland verkar det som, utan nån speciell anledning. Ingen fara på taket liksom men det är ju fan inte kul.

Jobbade igårkväll. Det var nog den tråkigaste spelning jag jobbat på! Jason Mraz. Okej att hans ända hit är lite bra ibland, men den här killen slutade aldrig spela. För att fylla ut sin tunna låtlista med egna låtar så körde han massa covers också. Och dom var i precis samma släpiga stil som hans egna låtar. Seeeeeeegt!

Ska få mitt paket från sexleksakskalaset levererat senare idag, det är lite kul iaf.. Nu är klockan 13.13 här och enligt mina regler så ska man få önska sig nåt ballt nu!

Det var det, får skriva mer en annan gång när humöret är lite bättre, ta taaaah!




Försäkringskassans brist på logiskt tänkande...

Jag borde plugga nu. Jag borde verkligen plugga nu! Gör jag det? Absolut inte!
Med tanke på att jag har tenta nästa vecka så kan man ju tycka att jag det vore en bra idé, men pallaaaa!

Jag fick brev från försäkringskassan idag förresten. Jag ansökte om bostadsbidrag hos dom får nån månad sen och nu har dom skickat efter lite kompleteringar. Två stycken för att vara exakt. Den ena kan jag förstå.. Dom vill ha kopia på mitt kontrakt. Men den andra alltså. Dom undrar om jag har nån inneboende, hade tydligen missat att kryssa i den rutan på alla pappren jag skickade in. Vart får man plats med en inneboende i en etta? I badkaret?
Jag trodde att begåvningen på försäkringskassans anställda iaf låg nånstans omkring medel.. Tycker att det är ganska självklart att man inte har en inneboende i en etta. Eller jag vet inte. Iofs om man bor ihop med sin flickvän/pojkvän så, men det räknas ju inte riktigt som inneboende heller tycker jag. Men iaf!

Så nu ska jag vänligen skicka in dessa kompleteringar snarast enligt brevet. bäst att sätta igång med att leta reda på kontraktet då. Det kan jag ju göra istället för att plugga! Så känns det iaf som om jag gör nånting ganska vettigt av tiden som egentligen skulle gå till att läsa om EG-rätten..

Kroppsljud...

Det här med kroppsljud nu då.. Det finns ju dom som bara är, som typ andetag och sånt. Dom är inte så intressanta. Sen har vi dom där som är lite roliga, typ pruttar och rapar, liiiite äckligt men ack så kul ibland. Jag har aldrig riktigt kunnat det där med att rapa, men för nåt år sen lärde jag mig helt plötsligt och nu kan jag rapa som en riktig jätteman, sååå nöjd haha.
Apropå pruttar förresten, muspruttar! Dom får inte glömmas, det är så kul så man dör en smula!

Men sen finns det ju sånna där ljud som man inte klarar av, folk som knarrar med tänderna är ett av mina största hatljud. Men idag så var det ett som var ännu värre, iaf just då! Det var en kille som satt i läsesalen i biblioteket och smaskade som om det var det ända han kunde göra. Helt sjukt högt lät det! vet inte vad det var han åt på men fan vad gott det måsta ha varit så som han höll på!
Det gick iaf inte att stänga ute ljudet av honom så jag fick avbryta mitt pluggande och gå därifrån tillslut.

Aja detta om detta, nu är jag hungrig! ta taaaah


Fulklädsfunderingar

Satt och funderade lite på en grej för ett tag sen. Hur lågt är det okej att sjunka liksom klädmässigt i ett förhållande innan det blir illa? Hur fula får ens slappiskläder egentligen vara...

Alla har nog några favorit och hatoutfits hos sin partner..Och när jag är hemma så har jag ett par så sjukt fula mjukisbyxor som jag knappt vågar visa för mig själv som jag glider runt i som inte kan vara bland Pezhmans favoriter.
Dom är säkert 30 cm för långa och ger mig en barbapappa-formad kropp, otroligt smickrande.. Plus att jag förutom dom har några andra skönheter också..
När jag är hos Pezhman så snor jag alltid hans slappiskläder, så jag har nån sorts hatkärlek till hans. Dom är också fruktansvärt fula, men så sjukt sköna så det inte riktigt går att ge dom det hat dom egentligen förtjänar.
Dom går under namnet kurdbyxor och har så mycket plats i sig att man skulle kunna göra en pirruett a la Tomas Brolin i dom utan att dom rör på sig.
Sen har han ett par kalsonger som jag också hatar lite =) Det är på nåt sätt lite pensionär i blöja på ålderdomshem över dom.. Men dom syns inte till så ofta som tur är!

Men det är väl egentligen bra att man kan släppa på det där och vara lite mer bekväm och på riktig inför varandra. Ingen normal person orkar glida runt och vara skitsnygg 24/7, inte på strålande humör hela tiden heller för den delen. Jag hoppas iaf att det inte är så!
Jag menar, jag älskar ju han i hans fula byxor, det är han på riktigt. Ingen creapy snygg-robot liksom.

Men finns det nån magisk gräns i fulhet gällande sånna här kläder som inte borde passeras? Jag gissar på att dagen då jag har på mig pensionärskalsongerna istället för Pezhman är min, men det kan säkert diskuteras...


Vet inte riktigt vad jag hade tänkt få sagt med det där, men det blev visst ganska långt..
Shululu!

en helt fantastiskt enastående rubrik

Jag har bara tre minuter på mig att skriva tydligen.. Pezhman fick komma med förslag på nåt att skriva om vad som helst och han tyckte det var bäst. Att meddela hur lång tid jag har på mig att få ner några rader, fantasifullt...
Undra varför tre minuter? Fast iofs, tre är ju sån där magisk siffra har jag fått för mig.. Eller om det var sju. Sju små dvärgarna, sju års olycka... Och trean då.. nu kommer jag inte på nån sån bara för det. Jag älskar dig är tre ord iaf... Jag har hört nånstans om att om man trycker någons hand tre gånger så ska det betyda att man säger jag älskar dig, men det var kanske i nån film.. Aja, jag har tappar bort mig lite här tror jag,men det gör inget.
Har gått mer än tre minuter nu tror jag, bäst att avsluta här!

Nattinatti!

kbvscxhcklbvz

Jag är lite grinig idag. Och så gör det lite ont i halsen. Och så är det skitkallt här inne också.
Ooh happy day.. Aja, jorden gick ju iaf inte under idag som det var utlovat =)
Den skulle tydligen sugas in i ett svart hål eller nåt sånt? Tänkte lite på de där när det var tråkigt på föreläsningen i skolan. Om jag skulle skicka in nån i ett svart hål så är det iaf helt klart den tyska föreläsaren jag har. Hon tappar tråden en gång i minuten och svamlar mer än kungen. Det är lååånga timmar att sitta och lyssna när hon är i farten!

Irriterande kåtslag och annat skitsnack

Det finns saker som är lite surt, och så finns det sånt som är mycket surare.
Att gå omkring och vara kåt hela dagen är riktigt surt ibland. Okej när man gör nåt åt saken liksom, då är det bara asnice! Men när man inte gör nåt åt det är det typ som ett skavsår som inte går att ignorera, jävligt irriterande!
Ännu surare är att jag tänkte ringa pezh för att prata lite snuskigheter med han för att få det ur världen, men han var ju tråkigare än finsk tv så jag tappade lusten att ens börja.
Om man ska se det från den ljusa sidan så är jag ju iaf inte kåt längre, mission completed eller nåt.

Nu ska jag leta upp mitt varma täcke som verkar ha försvunnit nånstans och försöka få det iaf liiite varmare här inne. Hur länge ska man behöva vänta på att  få igång lite värme i sina element egentligen?

Faaaan vilket upplyftande inlägg...Min blomma har dött lite också. och så är jag sjukt godissugen!
Inget sex, askall lägenhet, döda blommor och absolut inget godis.. Plus att jag inte kan ha sovmorgon imorrn som jag verkligen skulle vilja ha. Man kanske skulle ta och hoppa från västerbron eller?