Brist på umgänge-funderingar

Hur gör man för att byta umgångeskrets? Inte för att jag inte tycker om mina vänner längre. Utan för att det känns som om vi glidit isär eller nåt? Bara det att jag har inte riktigt har märkt det förut så jag har liksom inte direkt skaffat nya "riktiga" vänner under tiden. Går man på matlagingskurser som desperata singelfolk gör eller hur gör man? Jag vet att man lär känna folk hela tiden och så, men det tar ju lång tid tills man har några som liksom är på riktigt! Jag kommer vara ensamast i världen under tiden ju!!
Eller ska man hålla kvar vid gamla vänner för att då har man ju iaf någon som man vet att man faktiskt gillar att hänga med?

Nu låter jag som värsta puckot som inte har nån att prata med så jag går runt och stör folk på stan bara för att få snacka med nån.. Riktigt så är det inte, men det är iaf något jag tänkt på ett tag... Bara att jag inte riktigt har hittat lösningen på problemet än.


Om vi får min brorsas gamla lägenhet när han flyttar så skulle jag ha jättenära till många av mina vänner jag har nu, då skulle jag nog bli lite bättre på att hänga med dom än vad jag är nu. Så det skulle vara en enkel lösning.. Men jag vet inte riktigt hur sugna vi är på att bo där egentligen, och att bo i stan känns så mycket roligare om det nu går igenom. Men då skulle jag få ta tag i det där med kompisgrejen lite mer. Som jag vet att jag egentligen borde ha gjort för länge sen!

Bajsbajsbajs. Om man bara pallade engagera sig lite mer eller?

Senilsnören nästa??

Jag kollade in på blondinbellas killes blogg (http://storstadspojken.se) och upptäckte till min förtjusning att han bär sina glajjer i senilsnöre runt halsen =) Pensionärspoängen bara haglar över honom haha.
Men jag kom på att jag är nog också lite pensionär..... Efter att ha halkat mer än en gång för mycket den senaste tiden så har jag nästan seriöst övervägt att införskaffa ett par broddar eller vad det heter. Sånna där vassa prylar gamlingarna sätter fast på skorna så dom inte ska halka.. Det vore så maxat! Man borde kunna gå överallt med dom!
Och om vi då lägger till det faktum att mina vänner inte riktigt verkar uppskatta mitt sällskap lika mycket på sin fritid längre på grund av mitt bristande intresse för att supa, varav jag snart lär gå att finna ensam i ett hörn på närmsta bingohall (med senilsnören och läsglasögon), så kan jag nog snart hamna i den pensinärsklassade högen jag med... Treeevligt!

Snart lär jag leva på kallops och njuta av underhållningsprogram som på spåret och gokväll =)

Hör och häpna, Matilda har bloggat!

Jag är nog helt ärligt den sämsta bloggaren jag vet. Glömmer alltid bort att skriva ner dom där grejerna jag kommer på att jag vill skriva om. Och när jag väl kommer ihåg vad det var jag ville skriva så har jag ändå glömt det lagom tills att datorn gått igång och jag hunnit logga in. 
Kanske läge att införskaffa en sån där liten töntig anteckningsbok som jag kan gå runt med i fickan?

Iaf, det jag nu tänkte var iaf att jag tror att det spökar här. Eller jag tror att min min mask som man kan ha för ögonen när man sover så det blir mörkt spökar, eller nåt! 
Flera gånger när jag sover med den så drömmer jag att jag försöker ta av den, men det går inte för att det är nån där som hela tiden sätter tillbaks den för att jag inte får se vad den gör här typ. Inte direkt det som är läskigt, utan det läskiga är att det känns som om jag är vaken, och så kan jag se lite genom springan mellan masken och ansiktet typ... Därför tror jag att det spökar, och att det inte är en dröm. 
Eller så vill jag bara få mina upprepade drömmar att kännas lite mer spännande bara...

Aja, nu ska jag äta upp min äckliga macka och dra till skolan och leka duktig student. 
tataaaah!

Chef-hatar-dagen

Jag fyllde år igår!!! Grattis till mig =)
Förutom att min storebror glömde bort att jag fyllde år enda tills att jag påminde honom om det så var det en helt okej födelsedag. 
Nu ska jag snart gå iväg och jobba, hatar verkligen det där jobbet nu för tiden. Jag tror inte att det kan anses som en bra arbetsmiljö om man går runt och i smyg önskar att alla möjliga hemskheter ska drabba ens chef hela dagarna. Det som står högst på min önskelista just nu är att hon drabbas av världens diarréattack mitt ute bland kunderna och att hon inte hinner till toan =)
Det skulle vara sååå roligt!!

Känns som att det är dags att snygga till det där cv't och försöka hitta nåt lite mer stimulerande extrajobb kanske...



Hej hej, hallå dagboken...

Jag har inte skrivit på massa dagar... Det gör inget..
Jag ska fylla år på tisdag. Kalaaas! Och jag ska inte fylla 14 heller, utan 23. Så nu kan jag tyvärr inte komma undan med konstiga bortförklaringar eller bara spela dum när jag inte orkar göra nånting känner jag. 23 låter liksom så mycket ansvarsfullare än 22 på nåt sätt. Det säger jag iofs varje år, att gud vad stort det låter..

Jag fyller år på en röd dag, trettondagsafton eller vad den heter. Och när jag var liten så trodde jag att den var röd just för att det var min födelsedag då. Men nu har jag lärt mig att så är det inte riktigt, det är bara några dagar efter jul och då ska man tydligen vara ledig litegrann... Det var inte till för att alla skulle kunna komma på mitt kalas som jag trodde då tyvärr.

Aja nog om det, ska dra och köpa kosttillskott idag.
Jag gillar inte riktigt min nya pinnaktiga look, saknar fan min rumpa lite :)

tataaaah!