Sätt in en passande rubrik här...

Igår så drömde jag att jag ock Annelie var i Prison break och skulle rymma därifrån. Eller det var inte Prison break, men några av karaktärerna därifrån var iaf med.. Sen inatt så drömde jag att hon och jag hade snott nått från en affär här i närheten, sen blev det värsta polispådraget och vi körde iväg in i nån skog och parkera bilen under en balkong och gömde oss i nån lägenhet där...
Varför drömmer man sånna grejer för? jag har ju aldrig tjuvat något. Tror bestämt att det är Annelie som är ondingen här, för jag är ju så himla oskylig och from av mig =)

Det var en kille idag som skulle hinna hoppa på tuben innan dörranra stängdes. Han satsade verkligen allt för att hinna verkade det som, hans ryggsäck fastnade nästan mellan dörrarna, och när han väl kom in så gjorde han värsta snurren, och sen försökte han se helt oberörd ut haha. Precis som när nån ramlar och är helt själv, säger ingenting, bara ställer sig upp och går vidare som om det inte hänt nånting alls. Sjukt kul!


Sluta inte äta mjöl förresten måste jag säga.. jag har sprungit på toa säkert 10 gånger senaste två dagarna. uppskattas inte! så nu ska jag trycka i mig bröd så att det jämnar ut sig här =) lite onödig information för den som intresserar sig för sånt bara...

Livsviktiga oviktigheter

Jag har en liten vana att komma på alla mina små funderingar och idéer på kvällen, eller hellst mitt i natten. Tyvärr så är det inte en vana jag delar med någon i min närhet direkt, så det blir inteså mycket av det endå..
Dessutom vet jag inte riktigt hur uppskattat det vore om jag ringde nån random främling en tisdagnatt vid kvart i fyra för att snacka typ om hur långt bort stjärnorna ligger eller om hur det skulle vara om jag typ man eller 45 helt plötsligt... Sånna där grejer som är så jääävla viktigt och intressant mitt i natten när man inte kan sova, men som kanske inte har så stor betydelse mitt på dagen sen.

En annan grej jag tänkte på var att det är lite dumt hur man har så mycket förutfattade meningar om folk i ens omgivning. Jag har en person i min klass som jag har gått omkring och skrattat åt från första veckan i skolan typ. Han har nästan aldrig sagt ett enda ord förutom lite frågor på föreläsningarna och så.. Hans enda roll har liksom varit att vara sin långa väns följeslagare (som förövrigt aldrig heller öppnar kärften). Iaf så pluggade vi ihop idag ett tag efter skolan och han var fan helt okej.
Så jag tänkte kanske sluta skämta om folk så mycket innan jag snackat  med dom =)
(Antagligen är det här också bara en sån där dum grej som jag har glömt redan imorrn, men skitsamma!)

Jag hittade en nyckelring på jobbet för nån dag sen, det stod hej jag heter dick, det betyder kuken på engelska, men skit i det du! på den. Det var ju lite lustigt....

För övrigt så har jag fått fräknar på näsan och röda kinder idag, tjuuusigt!

försovit mig lite..

Mitt larm på mobilen har tydligen slutat fungera märkte jag när den aldrig ringde och det helt plötsligt var mycket senare än vad det borde vara.. det var ju ett jävla sätt att bara lägga av med att låta måste jag säga!

Till dagens to do-lista får vi lägga köpa old school-väckarklocka. Efter äta glass i solen =)

Det var nog allt jag hade att säga just nu!


mördardrömmar

Först drömde jag att jag var gravid utan att jag visste om det och fick ett barn. Det var lite konstigt, fast den var ju jävligt söt när den väl kom ut iaf! Sen drömde jag att jag skulle bli dödad av nån man ute på tynningö hos mami och papi. Jag var i min vanliga ålder tror jag, fast mina päron var gamla pensionärer av nån anledning..
Och så var jag instängd där i ett rum, men kunde springa ut efter ett tag.. Sen så var det värsta biljakten, asläskigt! Mina pensionärspäron och jag i den ena bilen, och mördar-mannen i den andra. Men vi hann iaf ifrån honom tillslut så jag dog aldrig.

Nu ska jag fortsätta med att inte bli dödad och gå ut och leka sommar!

Py är hemma igen!

Py har kommit hem nu!!!!
Fan hade inte sett henne på 15 månader, sweeeet! Fatta inte riktigt hur mycket jag har saknat henne förrens vi sågs idag tror jag, det är svårt att ersätta bästa kompisar!

Iaf så blev det massa snack om buss-åkar-låtar, ormar, norrmän, kärlek, språk, borde-se-filmer, zuccinisar(stavning?), jobb, diverse dildo-upptäckter, svartsjuka, framtidsplaner, sex, mat, störda minnen mm mm mm.. och en jävla massa asgarv också!


Nu ska jag sova tills jag vaknar, på tvären, med massa kuddar och med bästa masken över ögonen.. perfekt!

nattinatti!



Wii

Loggade in här och tänkte skriva nånting fantastiskt, men jag glömde bort.
Aja. Jag har ont i magen och Pezhman, Stefan och Akira spelar wii.
Orättvist som bara tusan!

Men jag är en jävel som hejarklack iaf! Nåt ska man ju vara bra på...



Idiotiska frågor får idiotiska svar...

Jag har jobbat idag och vissa barn får mig verkligen att tappa hoppet om framtiden en smula. Att det är dom stackars liven som ska se till att jag hålls vid liv mot alla odds sen när jag är gammal och senil gör ju nästan att jag blir lite självmordsbenägen såhär på kvällskvisten. Vart har dom glömt sin intelligens nånstans??
Jag jobbar på ett café där det hänger rätt mycket unga stackare och frågorna dom kan komma med är så sjuka!!
Lite underhållande iofs, men faaan dom kan väl tänka efter i en halv sekund innan dom öppnar käften ibland?!

Nu är jag iaf hemma hos Pezhman, och han håller på med nån maskin som enligt honom är fantastisk på alla sätt..Måste väl erkänna att jag är också lite såld på den, men bara i smyg! Den sprutar iaf ut ånga och tar bort smuts bättre än värsta städfreaket! Det tas iaf bort färgfläckar från golvet med den här nu..

image6

Fruktansvärt faschinerande med tv-shopmaskiner måste jag säga!

image8

Brännskador i naveln...

Jag vaknade på ett sånt där aldrig-lämna-sängen-kramas-hela-dagen-humör i morse när jag vakna. Tyvärr så skulle jag till skolan så jag får sätta upp de på nån tjusig to do-list när jag kommer över en nästa gång..
Inte nog med att jag inte ville åka till skolan, jag var typ tröttare än en sengångare på narkos också. Och när jag väl var på plats så råkade jag göra bort mig också..
På väg från cafét så snubblar en tjej in i mig så att jag får te överallt, varmt som faaaan!
Och så ska jag lite vänligt men bestämt säga till henne att det vore bra om hon kunde se sig lite bättre för vart hon placerar sina fötter nästa gång hon får för sig nåt i stil med en glidtackling i korridoren när det går upp för mig att hon är handikappad och vinglar värre än en bebis när hon går.
Varför ser jag inte sånt innan jag öppnar munnen för, vafan de va ju inte hennes fel heller!!
okej lite men endåå, det var iaf pinsamt!

Vår, självmord och lite sedvanlig avundsjuka...

Det är våååår ute!!!
Så passande att det är finaste vädret på första dagen den första vår-månaden..
Jag har iaf haft en jätteskön dag, suttit i solen, promenerat och vart på gymmet. Schöööönt!

Man ska inte vara avundsjuk på sina föräldrar.. Men jag är absolut avundsjuk på mina just nu! Dom jävlarna ska åka till Indien i natt, så nu sitter jag här och är avundsjuk och hoppas i hemlighet på att dom ska få en hemsk semester! Eller åtminstone att deras plan blir försenat plus att det ska regna minst två dagar medan dom är där.
Det borde jag ju inte komma till helvetet för att hoppas! Det kunde ju ha varit så mycket värre =)

Men iofs så missar dom tjusigaste vårvädret, försöker tänka positivt här haha


Igår i skolan så var det en snubbe som satt bakom mig i läsesalen. Han kunde verkligen inte ha stört så mycket av så lite på nåt annat sätt än vad han gjorde. Det var inte så att han satt och prövade ringsignaler på mobilen eller så, det var mer bara hur han lät när han höll sig själv vid liv.. Aldrig förr har jag hört någon andas så uttråkat och ansträngt!
Varje andetag han tog lät som värsta dödssucken, och mellan andetagen så skulle han varva med att surpla i sig både kaffe och cola.

Iaf så gick det inte att läsa i hans närvaro för man satt mest och oroade sig över om han skulle ta livet av sig där i stolen av tristess..