I Frankrike...

sitter i frankrike hos pezhmans slakt med varldens sotaste bebis i knat. hon ar bara nagra manader, men har redan typ mer har pa huvet an vad jag har =) maste erkanna att jag blir ju lite orolig nar hon ar sa sot. det kanns som det borde finnas nan slags kvot for hur manga sota barn det far finnas... skulle alla vara sota sa skulla kanske varlden bli overbefolkad.. alltsa sa borde chansen att fa ett sott barn minska med varje gullig unge son fods, om man vill tro pa kvoten mer an gener och ren tur. far hoppas att det ar det senare som galler sa har jag kanske iaf en liten chans =)

Lara Croft med snorig näsa

Jag var och hämtade ut mitt nya pass idag. Det ser ut som om jag får stanna i Sverige dom närmaste 5 åren, jag ser helt galen ut på bilden! Lär ju inte bli insläppt i många länder med det passet i fickan =)

En annan grej jag har i fickan dom här dagara är snorpapper.. Jag har blivit förkyld, första gången på flera år också!
Här har jag gått runt och varit avundsjuk på alla som får som får sjukskriva sig och ligga hemma utan dåligt samvete. Men jag får nog ta tillbaka det, för det är ju faan inte så kul när det rinner snor på tunnelbanan och ens andningsförmåga har reducerats till att ha samma kapacitet som nån döende astmatisk stackares!
Jag tror att jag är näst intill döende här, just nu är det syndast om mig i hela världen!!!

Jag ska på maskerad på lördag förresten, jag ska vara lara croft, en snorig sådan, hett hett hett!
Har fixat alla kläder nu men jag saknar fortfarande ett par schyssta pistoler och ett hölster. Om nån har ett tips på vart det finns balla leksakspistoler så kan den ju gärna droppa ett!