Anti bittertanterna

Det var en tant på tunnelbanan idag. Det var trångt som satan och hon försökte allt hon kunde för att få börja prata med någon... Hon liksom tittade på alla runt omkring henne med snällaste blicken och lite som om hon var på väg att börja säga nånting hela tiden. Sjukt söt var hon! Och när hon tillslut fick börja prata med en person så sken det om hela hon.
Jag vill också bli en sån där prata-med-främlingar-tant när jag blir gammal.. Och absolut inte en bitter en!
Det verkar lite som om alla gamlingar som har barnbarn med sig är mycket gladare än dom som går omkring helt själva. Det kanske är det som är tricket, se till att skaffa sig en hög med kåta barn så det blir ännu mera barnbarn sen, så man håller sig ifrån det bittra sen när man blir gammal...
Usch,sådär kan man ju inte säga! Fast om man nu har en massa massa barnbarn kanske man blir utbränd på gamla dar istället, för mycket jagande i parken liksom...
Man får kanske helt enkelt bara köra på och hoppas allt man orkar på att inte bli en surtant med bitter-smala läppar och dömande arg-ögon..

Gemensamt självmord någon?

Om man skulle räkna ut på en skala mellan 1-10 hur dum i huvet jag är så skulle jag sluta på en tolva nu. Jag har inlämning på ett PM imorgon, det är typ färdigt och allt sånt. Problemet är bara att jag är hemma hos pezhman och det finns på datorn hemma hos mig. skulle mailat det till mig själv i morse, hade påminnelse på mobilen och allt men jag glömde att göra det iaf. Så nu ska jag åka fram och tillbaka hem.
Det är i sånna här lägen jag vill hoppa från närmsta bro med huvudet före, alternativt cykla nerför globen.
Det är svinkallt ute, jag är arg och vill bara stanna inne resten av kvällen. Och dom bara skrattar åt mig här. faaaaan!

Det var mig ett jävla innehållsrikt inlägg det här må jag säga....

Mitt PM är klaaaaart!!!! okej näst intill, ska göra referenslista och försättsblad bara, men det går ju fortare än att gå på toa nästan... Schöönt!
Jag hade tydligen inte ställt om min klocka hemma sen det blev vintertid märkte jag i morse. Var lite hurtbulle av mig och gick ut på promenad så fort jag vaknade. Men hurtigheten dog ut rätt fort efter att jag kommit hem igen och insåg att klockan är fan bara halv 9 på morgonen och inte alls halv 10. Så jag gick och la mig igen ett tag för att kompensera lite.. Vilken frisk människa orkar gå ut och gå klockan 8? inte konstigt att jag kände mig så jävla trött där ett tag!
Men nu är klockan tillbaka-ställd så nu är det frid och fröjd igen..

Torsdags-crush på Danny

Jag har ett hemskt erkännande att göra, inte ens så jag vill erkänna för mig själv haha. min brorsa länkade lite klipp från " så ska det låta" och jag är helt kär i Danny Suacedo nu! Han har ju värsta småstadsfrillan och är blondare än kalles kaviar, men han sjunger såå fiiiiiint i dom där klippen hahaha. Får skylla på det där colgate-leendet eller hundvalpssögonen eller nåt =)
Kommer inte ihåg när det var,några månader sen kanske. Han och hans bandmedlemmar i den där idol-gruppen var iaf på jobbet under några dagar för att repa eller nåt, och han höll på att tönt-ragga hela tiden. Typ i stil med får jag dig på köpet om jag köper en sån här och sånna grejer.. Sjukt sliskigt och han-måste-skämta-aktigt haha

Aja nu ska jag släppa min lilla torsdags-crush och gå vidare i livet här =)
 Jag var i nacka forum idag och kollade in hur det blivit sen dom byggt om allt där, sjuuuukt mycket bättre än innan! Blev haffad inne på Bikbok av två butiksbiträden som bara hämtade mer och mer kläder för mig att pröva där i omklädningsrummet. Efter nåt som kändes som en timme hade jag iaf fått med mig två par jeans och ett snyggt linne. Fan, hatar försäljare! kan inte säga nej till dom. tur att jag inte hade så mycket pengar på mig iaf med tanke på hur mycket jag lämnade kvar hos dom som jag egentligen ville ha också.

Har fotograferar min lägenhet idag också förresten, nu ska jag bara lägga upp den på blocket också så kanske nån mot förmodan vill byta med mig =)

Pusspuss minibuss! töntigaste idag, men fan det rimmar ju så bra =) tjaaaaa!



Hejdå-kalas

Har pluggat idag. Okej att jag fick tvinga mig själv och luras med grejer som skriver du ett stycke till så får du göra det här sen, många pauser, men nu har jag iaf börjat.
Ikväll ska vi ut en massa kompisar, Py ska dra utomlands igen på måndag så det är hejdå-kalas som står på schemat. Sist hon åkte var jag bortrest så vi fick säga hej då i förväg på parkeringsplatsen utanför henne.. Fan hon ska va borta tills nån gång nästa vinter, kommer sakna henne asmycket! Det är en jävla skillnad på att inte hinna träffas så mycket, men att iaf kunna ses ibland och vara i samma land och på att vara i helt olika världsdelar och typ inte kunna ha nån direkt kontakt alls.. Bajskorv!

Min pappa fyller år imorn, har inte nån present till honom än och ingen som helst idé om vad han ska få. Måste fixa det imorn!!! Aja nu ska jag greja käk och göra mig iordning. Ta taaaah!

Hembesök 2

Apropå hembesök förresten, jag hade besök av en man från tele2 idag. Han skulle kolla nåt med uttagen i väggen bara så ingen fara på taket med det. Om det inte var för att jag visst hade lite sexleksaker utspridda på golvet precis där han skulle gå förbi, vilket jag märkte när han redan hade passerat. Så jag fick skämmas och försöka putta bort dom lite när han stod med ryggen mot. Sen när han väl gått så kom han tillbaka igen och skulle fixa ännu mera grejer också. Så jag fick skämmas ännu mer! Jävla tele2-folk att inte förvarna innan dom kommer så man hinner plocka undan sånt som dom inte ska se först!!

Hembesök

Jag är på besök hemma hos mig själv idag, igår också förresten. På besök för att det känns lite just som ett besök, jag är mer tid hemma hos Pezh än vad jag är här. Och dessutom känns inte den här lägenheten så mycket som hemma. Mer som en förvaring av sånt som hör till mitt liv, eller en utgångspunkt eller nåt sånt kanske... Det är lite som om jag inte är hemma riktigt nånstans. Jag vill ha nånstans att bo där det känns som jag kommer hem på riktigt, mitt hem är min borg liksom.. Nu är det mer hemma i nacka och hemma i farsta där den ena inte känns som hemma och den andra inte är hemma.

Ska ta och slänga upp en bytesannons på blocket nån dag så fort jag tagit lite bilder här för att se om jag hittar nåt byte, bussen på väg hem gick sönder för andra gången på två dagar idag också, jag tycker inte om det här stället!
Eller så får jag väl stänga in mig själv här i några dagar och försöka mig på att börja gilla läget..

Vilket otroligt upplyftande inlägg det här blev då...

Aja skitsamma nu ska jag äta vindruvor och pilla mig i naveln, pussokraaaam!

Lista

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Jaaaa, men mest är det Pezhman som petar i den
Titta på dig själv i spegeln: Ja, ni ska se vilka balla grimaser jag kan göra!
Gnälla: Njaa, mest inte på allvar
Skrika: Nej
Sova: Jaaa!!! helst hela tiden, överallt!
Ha ångest: Mindre nu än förut
Skada dig själv med flit: Nej
Ta mediciner du inte borde ta: Nej
Vilja dö: Nepp. Bara på måndag-mornar när det regnar och är kallt, men det är bare temporärt
Drömma mardrömmar: Ja
Drömma sexdrömmar: Jaaa, vissa "normala" andra sånna som man blir typ vafan det där är jag väl inte in to hahaha
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: På torsdagar försöker jag vara sin whit sebastian...
Klä dig i svart: Ja
Gå till kyrkan: Varje söndag...
Gå i skolan: Yes
Röka: Nej
Ha sex: Jo..
Ljuga: Jag är så sjukt dålig på att ljuga, säger typ oj nu ljög jag visst sekunden efter när det händer
Hata folk: Ibland smyghatar jag lite folk på bussen och så, men det är bara tällfälligt och inte hat på riktigt =)
Lita på folk: Ja. Men på rätt få.

VEM:
Saknar du:
Becks, bara för jag skrev sin whit sebastian där uppeoch kom att tänka på henne =)
Vill du döda: Ingen
Rörde dig sist: Stephen
Vill du slå: Ingen
Kysste dig sist: Pezhman
Vill du kittla: Ingen, kittlas är inte snällt!
Kramade du sist: Stephen
Vill du prata med: Thomas di leva kanske
Skrek du på sist: Kommer inte ihåg
Vill du vara som: Mig själv, jag är asball!
Sårade dig sist: Kommer inte ihåg
Vill du bli galet full med: Någon som är precis lika rolig som jag tycker att jag är när jag är full haha
Gjorde dig riktigt glad senast: Sådär riktigt riktigt? kommer inte ihåg, fan vad sorgligt!
Fick du sms från senast: 3-svar
Ringde dig senast: Mamma
Är snyggast på jorden: En kvinna jag såg på tuben en gång för flera år sen, kunde inte sluta titta på henne, sjukt vacker!

HAR DU:
För många vänner:
Nej
Förföljelsemani: Nej
Tvångstankar: Ibland, typ jag måste hinna över vägen innan den där bilen kommer fram dit annars... Men jag brukat göra tvärtom för att bevisa att jag inte alls dog =)
Någon annan psykisk sjukdom: Nej
Någon fysisk sjukdom: Nej
Någon skada: Den går under namnet halvmongis, hjärnskada sen jag föddes, lite knas i halva kroppen...
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Öronen och bröstvårtan
Egen dator: ja
Bra självförtroende: Varierar, oftast bra
Kysst någon: Jag älskar kyssar
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej, bara tänkt de om det räknas
Bjudit ut någon: Ja
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Ja
Stulit någonting: Jag och en granne var onda och hade i system att ta pengar ur hennes lillesysters spargris när vi var små, sen blev vi påkomna
Lämnat landet: på semester...
Tuttat eld på nått: Jaaa, både på mig själv och på annat grejs
Gjort något olagligt: jo

HUR:

Går du: På marken
Svarar du i telefonen: hej, hallå,matilda osv
Fördriver du tiden: pillar naveln...
Mycket pengar har du: csn är inte direkt kända för sin givmildhet
Tjänar du pengar: csn och jobbet
Ofta diskar du: mest varje dag om jag är hemma
Ofta städar du: när jag tycker att det behövs
Många stör du dig på: Inte så många
Ofta träffar du din familj: För sällan just nu

TROR DU:

Att du kommer bli något: åtminstonde äldre
På gud: Nej
På rymdvarelser: Jag kan inte bestämma mig över det där riktigt
Att folk tycker om dig: Såklart =)
På ett liv efter detta: Vill tro på det iaf
Att fiskar kan tänka:  jaaa, fast inte så långvarit
Att du kommer leva länge: Hoppas hoppas!