Friday I'm in love igen!

Haha nu börjar det ringa i min peddovarnings-klocka här..
Nu blev jag ännu mer såld på den där lilla killen, vilka käcka byxor =)

http://se.youtube.com/watch?v=j08BmsMZJho&feature=related

JAG SÅG HAN PÅ GRÖNAN FÖRRA HELGEN AAAAAAAAAHHH IIIIIIIIHH

Han ser så sött nervös och tafatt ut, vill ju bara krama om honom haha
Nej nu ska jag sluta! =)

Friday I'm in love

Undra om det är dödsstraff på att vara lite såld på en sextonåring? Om det inte är det så är jag helt kär i Johan Palm idag! Han ser ju ut som ett penntroll i sin frilla =) Synd att han åkte ur idol nu då.
Förutom att få en cruch på en liten kille så har jag lyckats få ihop ett pepparkakshus idag också. Eller ett halvt, jag råkade ta sönder ena väggen. Men det syns inte så mycket för jag har dränkt det i nonstop nu, påminner lite om en sån där jesuslada nu när jag tänker på det, en pepparkakslada!
Juligare kan det ju inte bli eller....

Min brorsa har tydligen fixat en ny lägenhet idag, jag är inte alls avundsjuk!
Jag vill också flyttaaaaaa!

Dagens tema
http://se.youtube.com/watch?v=4cY626muesw&feature=related

Jag blir helt glad av den där låten =)
Nu såg jag att den där lilla johan har sjungit den också, nu blev det ju bara ännu bättre haha
http://se.youtube.com/watch?v=wp5Ge4y9RXc

Idag,igår,imorgon

Jag har varit på gröna lunds julmarknad med brorsan, mamma och pappa idag. Det var jättefint där med all snö!
Vi gick in i lustiga huset och åkte lite karusell och femkampsgrejer innan vi stack och åt vietnamesiskt. Helt okej söndagsnöje =)

Det är så grymt skönt när man får oväntat ledigt från skolan en måndag måste jag säga! En av dom jag skriver grupparbete med ska jobba natt ikväll så vi ställer in vår träff imorn bitti och skriver lite hemifrån istället. schööööönt! Palla ta sig ut i snöstorm åtta på morgonen...

Igår var jag det största femte hjulet i världhistorien tror jag haha. Jag var lite låg igår efter att jag somnat mitt på dagen så Fia tyckte att jag skulle komma över och hjälpa till att raka av håret på killen hon träffar.. Inte för att jag vågade raka nåt på honom när det väl var dags, men jag agerade iaf nåt sorts stöd därinne i badrummet =) Sen lagade vi romantisk middag och hade tända ljus och tindrade med ögonen hela kvällen...neej då vi käkade fajitas,spelade jag har aldrig.-kortspel och tv-spel, men det kunde ju ha varit romantiskt.... Jag blev iaf på bra humör igen och jag är världsbäst på tv-spel, speciellt på snowboard-gubbe-snurrar haha

Förresten, idol-folket var på grönan idag! Skäms nästan lite över att känna igen dom, men vafaan det kan inte hjälpas.
Förresten igen...Mr storebror skickade ett klipp från mamma mia-filmen idag på msn, jag tror jag är lite kär i den.. den såg ju helkul ut =) Måste nog gå på bio snart innan den slutar gå, om den inte gjort det än.

knasdröm

Jag har haft dom sjukaste drömmarna inatt! Och det var en jävla massa blod i dom också så jag har vaknat varje kvart känns det som.. En var iaf om att det var en gammal klasskompis till mig, hans storebrorsa och jag som var utanför mitt hus. Och så var det jättekallt ute. En av dom var skadad och eahövde komma till sjukhuset, den andra höll på att typ frysa ihjäl och fick för sig att han skulle sova på en bänk ute på trottoaren, och jag hade fått halsen uppskuren av nånting.
Fast med mig var det inte lika farligt med som den döende killen.. Av nån anledning gick det inte att gå in till mig heller...
Sen så höll vi på och försökte ringa efter ambulans hur länge som hellst, men vi kom hela tiden fel och det var massa knas.
Sen så var jag och den trötta helt plötsligt på väg med bussen för att åka till ett sjukhus så att det kunde komma hjälp. Då träffa jag massa folk på bussen som jag skulle visa min uppskurna hals för.

Sen efter hundra år så var vi iaf tillbaka på trottoaren vid döingen,som nästan hade dött vid det laget och kunde rädda honom.

Nu har jag iaf vaknat från det där och ska till skolan. tataaaah!

Döda grannar

Mina grannar har dött! Eller jag tror att dom har dött.. Det ringer ett larm därinne nu och det är ingen som stänger av. Man hör det lite om man är tyst och i porten låter det massor. Vem sätter ett larm halv ett på natten en fredag?
Ingen gör det. Därför har jag med lite hjälp från Fia kommit fram till att jag har döda grannar mittemot. treeevligt!

Apropå larm så ska jag ringa och väcka Pezh om några timmar, så jag ska väl försöka sova snart, trots döda grannar!

Nattinatti!

Drömtydning någon?

Jag drömde att jag fick barn nyss innan jag vakna, och det var fan den sötaste bebisen nånsin!
Den var liksom så söt så att jag typ tyckte att det var lite tråkigt att den inte fanns på riktigt när jag vakna.
Annars vill jag minnas att jag drömt om krig,gruppsex och om tunnebaneåkning inatt, så det verkar varit en rätt spännde mix på grejer som gick runt i mitt huvud inatt..

Nu ska jag åka till skolan, och troligtvis blir det varken krig, gruppsex eller barnafödande under dagen. Men man ska väl aldrig säga aldrig eller?

(Det där fick mig att börja tänka på fucking åmål så hårt förresten av nån anledning =) näää, inget analsex. haha måste se den filmen nån dag!)

Puss o kram!

turdag

Jag har haft några otursdagar senaste dagarna.. Först så glömde jag ju maila som jag skrev om förut så det blev massa åka fram och tillbaka. sen dagen efter så glömde jag mina nycklar hemma hos Pezhman. Sen så tappade jag mitt busskort. Sen så åkte jag till jobbet två timmar för tidigt i går morse. Sen idag blev det turdag istället! Det ringde en man och sa att han hittat mitt kort när han var ute på promenad =) så han ska droppa det i min brevlåda imorn. Det roligaste var att han blev helt till sig över att jag blev så glad. Jag råkade säga att han var helt underbar och bäst idag iofs men ändååå, han typ jasså jahaa vad roligt med värsta mesrösten haha

Nu ska jag sova! nattinatti