nilspetter sundgren

Jag o Fia kollade på film igår. Stampa på gården, aaa elller stomp the yard om man vill va sådär asballt internationell av sig..Men det vill inte jag vara så stomp the yard kan slänga sig i väggen, stampa på gården är den nya it-grejen, så e de! Iaf..stampa på gården var  en fin liten solskenshistoria om den fula ankungen från ghettot som flyttade till en ny stad för att börja skolan där, där blir han tokförälskad i skolans finaste pingla, som i sin tur tyvärr e upptagen med den coolaste snubben av dom alla.. ojojoj vilka problem som uppstår! dom blir såklart största rivalerna o ska utmana varandras dansteams i nån tävling. allt medan tjejen lämnar snubben för den ack så rara nykomlingen. sen e de dramatik o hjärtesorg när han blir avstängd o dom splittras för att sedan få komma tillbaka o vinna hela skiten framför rivalsnubben och i samma veva får tillbaks tjejen..på en sekund fick han prinsessan o halva kungariket o lyckan e total!

Ska fasen ta o bli Nils petter Sundgren när jag blir stor!


Jag har precis ätit den godaste frukosten, min mage är mer än nöjd!!
fruksallad är bästa frullen alla kategorier =)
 
Jag drömde de sjukaste inatt förresten, eller i morse för de va precis innan jag vakna..jag drömde att  jag va han den heta jäveln i one three hill o skulle tälta på nån luftmadrass på en äng..skumt att jag va han,men så långt var det ju rätt så idylliskt o trivsamt liksom, förutom att det var fruktansvärt obekvämt där på den där madrassen ett tag...

sen blev alltihop till den sjukaste mardrömmen nånsin, o jag vågar inte gå in på va de handla om för då lär jag väl bli anmäld av varenda djurrättsorganisation man kan komma på =) mådde sjukt dåligt när jag vakna, men det var ju ingenting som lite fruktsallad inte kunde rätta till så nu är vi i prima form igen här!


Nu ska jag ut o bekämpa ondskan som en äkta superman, lev väl!


telefonen är på hälsoresa!

Jag har en dum liten vana att alltid vara fruktansvärt käck och lycklig av mig mot exprediter.. Offrena för dagen var två 3-nissar. Min telefon är nämnligen lite trött o vill inte riktigt vara med o leka längre,så jag tänkte skicka honom på hälsoresa..lagning.
Så in skuttar jag med herr telefon i handen och förklarar läget för 3-man nr 1..Han säger att javisst lilla fröken,det här ordnar jag! 3-man nr 2 har inte mycket för sig så efter några sekunder av tvekande så ger även han sig in i matchen. Operation rädda matildas lur kan börja! Det här ser riktigt ljust ut och jag blir bara lyckligare och lyckligare där inne i butiken..

Lite dataknappning,telefonnrrabbling och signaturer hit och dit.. Dom två 3-männen förklarar vad som ska ske när dom släpper iväg honom för vidare undersökning osv..Fortfarande grymt bra de här,han ska nog överleva!!

Efter de ska väl allt va frid och fröjd tycker man.
Men neee, precis samtidigt som det slår mig där i mitt lyckorus över telefonens framtida hälsa att nu har jag ingenting att ringa med så kommer dom med det dystra beskedet att vi har tyvärr ingen lånetelefon till dig just nu, så du får klara dig utan tills de kommer in nån..Lyckan och käckheten har vid det här laget drastiskt bytts ut mot nån tom blick a la valfri ledsen disneyfigur..
Så skicka dom snällt i väg mig med ett par lugnande ord om att nu får du ju iaf lite lugn och ro ett tag!

Jaaa,lugnt o fint telefon klarar jag mig utan,men hur fasen ska jag vakna utan väckarklocka imorrn?!! Kan ju inte direkt be nån ringa o väcka mig heller...

Så nu har jag bosatt mig i mina pärons lägenhet tills det finns nån lånetelefon över till mig, här finns det iaf old-school-väckarklocka så jag inte försover mig =)






kan du skala mandariner i bara ett skal?

Min lägenhet är iskall och jag vill ligga sked tills det blir jättevarmt
Får göra en Emil o döpa mitt täcke till nåt käckt o skeda med de ikväll tror jag!


Papi fyller 50 imorrn,kalaskalas


(Jag är skitbra på de där med mandarinerna förresten,gjort flera stycken idag o man får faktiskt önska sig när dom blir så, precis som på 0000 o 1111o så..bästaste!)

De va allt för nu, lev väl!
Fridens


bajs och väckarklockor

Det är lite farligt det där med att byta väckningssigal på larmet..I bästa fall går det helt  fint och smärtfritt, i värsta fall vaknar man nog inte alls av den nya melodin som så brutalt har i uppgift att rycka en ur drömmarnas underbara värld varenda morgon. Eller så går det som de gick i morse.. Jag vakna av att det är nån som visslar,försöker somna om, ligger och funderar ett tag på hur nån kan vissla så högt, och så tidigt på morgonen..kollar klockan för att se hur tidigt det egentligen är och fattar att jahaaaa jag ska visst vakna nu..

Ska man behöva gå på invänjning med sin väckarklocka nu också,va e de här??


Iaf så var jag inte den piggaste liraren i stan när jag travade ut från porten i morse, men det blev bra mycket bättre när jag fick den sista sittplaten i bussen..Ibland krävs det inte mycket =)
Detta fick mig såklart att börja tänka på alla andra saker som är sådär grymt bra för stunden..Typ dricka vatten när man är sjukt törstig, äta när man är hungrig, lägga sig i sängen när man är trött, sova lite till när man har vaknat..skratta tills man gråter för nåt är så jävla kul. skita när man är jättebajsnödig..Eller ännu bättre skita på jobbet när man är jättebajsnödig. Få betalt för att bajsa, det blir inte bättre än så!

Jag fick tillbaka min hemtenta idag, den blev godkänd!!! blir nästan lite religiös här, den va ju kass =)


bara lite meningslöst skitsnack..

Jag har bara vart i skolan och jobbat hela tiden denna veckan känns det som, och imorrn ska jag också jobba..de är nån asiatisk lunchbeställning och ett skateboardläger där imorrn. blääää!!

Måste göra nånting askul snart för att kompensera allt osocialt och tråkigt på senaste =)


Nyss va klockan 0000 = Önska sig massa balla grejer!

Jag har en liten kärlek för Tiger lou ikväll btw, Måste hitta den skivan igen!!



Har inte kunnat sova på 2 dar,hoppas på bättre lycka ikväll. Natti!


Ufo-spaning och mördarteorier

Jag vaknade halv 5 i natt och var sådär jobbigt pigg som man bara är är man egentligen borde vara skittrött..
Grejen var att jag så fort jag vakna  fick för mig att det var nån i lägenheten också, så jag vågade inte somna om..

Och halv 5 på morgonen så är jag ärligt talat inte så jävla kaxig, så jag vågade inte riktigt gå och titta om det verkligen var nån här heller. Det försöker dom alltid vara i alla läskiga filmer där dom springer åt fel håll och ska undersöka allt hela tiden, och som alltid slutar med blodbad och kalabalik, så jag sket i det och låg kvar och väntade ut mördaren istället.

Först tänkte jag ringa nån för lite sällskap sådär i ottan också, men det kändes lite väl tidigt för skitsnack om mördare faktiskt..


Byggjobbarherrarna utanför min balkong görjade fippla med en ny maskin i morse lät det som också, och när det blev lagom ljust så tog jag mig än närmre titt på vad dom åstadkommit med det nya brummandet. det visade sig vara sånna där ufo-ringar a la arkiv X..Ni vet sånna som amerikaner hittar på åkrar stup i kvarten och hellst blir bortförda vid också..
Detta bevisar såklart att det var inte alls byggjobbarna som lät. Och absolut inte en mördare, utan en alien som var inne på besök i natt..Det är ju nästan solklart!


Måste tyvärr säga att dom hade asfalterat dom mystiska ringmönstrerna när jag kollade ut igen i eftermiddags, så nu återgår jag till teorin om att det var en besinningslös mördare på jakt efter lite blodspill och dramatik..


Ikväll låser jag dörren jättenoga och tittar minst två gånger under sängen innan jag vågar somna!

Jag ska flytta tredje november förresten, kalaaaas!


Vicks honey fresh i mitt hjärta!

Jag har ett nytt beroende. Eller jag är mer medberoende tror jag.. Det är en i min klass, hon är beroende  av dom och nu ser det inte bättre ut än att hon har dragit ner mig också, de är tunga grejer det här.. .
Jag snackar halstabletter, inte att leka med inte. 

Ser inte riktigt slutet på det här, ljuset i tunneln, vändningen you name it. De är hårt.

Nej men Linnea har på nåt tjusigt sätt fått mig att inse det fina med halstabletter,sjukt gott! Man bör dock lägga på minnet att inte överdosera, kan sluta med diarré har jag hört..

töntlista från mig till dig,håll till godo!

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
jo

2. Har du sett din bästa vän gråta?
joo,hatar de!!

3. Vilka vitaminer tog du när du var liten?
de va nån flarra med en flicka med världens största leende på,tror de va c-vitaminer

4. Vad åt du senast?
äpple

5. Har du fått någon komplimang idag?
jo,från en nisse i snurrdörrarna vid stadsbiblioteket

6. Har du varit med i en rättegång?
med skolan bara

7. Är du polare med grannarna?
nee, mina grannar är folkskygga typer som tittar i kikhålet innan dom vågar sig ut i porten

8. Vilka språk pratar din mamma?
svenska, engelska o lite finska

9. Vilka länder har du bott i?
sverige

10. Senaste piercingen?
bröstvårtan

11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
de va fasen länge sen jag åkte bil, helt säkert att de inte va jag som körde iaf, jag åker bara =)

12. Gay?
nej, inte vad jag märkt än iaf

13. Har du däckat/spytt för att du druckit?
jo, fast de va bra länge sen

14. Har du äggat någon?
neee,sånt är inte snällt nånstans!

15. Har du täckt någons hus med toalettpapper?
hahaha nee,men däremot med plastfolie

17. Har du varit på stranden?
såklart

18. Har du haft en stalker?
njaaa,beror på vart gränsen för stalker går..

19. Minns du dina/din musiklärares namn?
Gunn, Tore och Idde

20. Hur bra är din syn?
Jag ser att de ligger nåt litet skräp på mitt köksgolv där borta, är det godkänt?

21. Har du varit på ett party?
de har hänt faktiskt

22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
om jag hade någon med mig som dom kunde käka på istället för mig så

23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?
Kröker du så mycket som ett hårstrå på han så är du död!! neee han är upptagen,se men inte röra!

24. Har du varit utomlands?
jo

25. Har du sett din bästa vän naken?
jaaa

26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på?
min mosters tror jag, alla skrattade sönder hela ceremonin.inklusive hon själv

27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
jag är för god för slagmål  =) men dom skulle nog garva o undra hur jag lyckats sätta mig i skiten denna gång..

28. Var är dina syskon just nu?
ingen aning,hemma hos sig tror jag

29. Vad var den senaste drömmen som du minns?
barnförbjuden!

30. Vem ringde dig senast?
annelie

31. Vilken tid gick du upp imorse?
10 nåt

32. Vad ska du göra i helgen?
va med kompisar o sånt

33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
hej sötnos! nu har jag förätit mig på bullarna vi gjorde, tack för hjälpen =)

34. När var du riktigt sjuk senast?
räknas urinvägsinfektion? några veckor sen i så fal

35. Vem är den senaste kändisen du tog på? 
ska man behöva ta på dom nu också för att få lägga en name-drop? kära nån!

36. Vad finns i din bakficka?
inget..

37. Har du färglinser?
nope

38. Vad gjorde du klockan 2 inatt?
sov

39. Vad är det första du gör på morgonen?
sover lite till

40. Vad ska du göra efter det här?
laga middag

tralalalaaaa

Nu raderades allt jag hade skrivit på nåt fult litet sätt..Orkar fasen inte göra om


Kort sagt..Dagens braiga får vara att det var en sjukt skön massage.
Dåliga att jag har saknat mycket idag.



Låt mig bjuda på lite nostalgitårdryparlåt-text bara för att annelie har kommit hem idag o den alltid spelas i hennes kök..
 
And I'd give up forever to touch you,
Cause I know that you feel me somehow.   
You're the closest to heaven that I'll ever be,
And I don't want to go home right now.

And all I can taste is this moment,
And all I can breathe is your life,
And sooner or later it's over,
I just don't want to miss you tonight.

And I don't want the world to see me,
Cause I don't think that they'd understand.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am.

And you cant fight the tears that ain't coming,
Or the moment of the truth in your lies.
When everything feels like the movies,
Yeah you bleed just to know you're alive.

And I don't want the world to see me,
'Cause I don't think that they'd understand.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am.

And I don't want the world to see me,
Cause I don't think that they'd understand.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am.

And I don't want the world to see me,
Cause I dont think that they'd understand.
When everything's made to be broken,
I just want you to know who I am.
I just want you to know who I am.
I just want you to know who I am.
I just want you to know who I am.


Välkommen hem lilla tönt!

Puss!