Bitch, Im broke

Jag hitta en bild på mig idag utanför en dörr i Fias port..lyckligare min har inte gått att skåda på år o dar!

image4


Sen behöver vi ju inte nämna att anledningen till lyckan är att det är hennes lite för  dåliga idol-deltagargrannes dörr, en dörr som får stå ut med alldeles för mycket skämt på sin bekostnad från vår sida.Men de är den värd..


Jag har en budget på 40 kronor fram till nästa lön..Om nån vänlig själ har ett jävligt smart sätt att tjäna lite pengar på fort så säg fan till. gatumusikant lär inte slå,och prostitution känns inte riktigt som min grej..

Spons från Arla???

Jag känner mig lite som mellanmjölk.
Inte för lite och inte för mycket. Allting jag har att göra med känns bara så mittimellan.
Men sen bor jag ju i lagomlandet också,så det kanske är så det ska vara..


Skulle vilja göra röd mjölk av en massa grejer, och lättmjölk eller tillomed minimjölk av en del tror jag.


Måste bara komma på ett fiffigt sätt att få in mer fett i förpackningen...

OC och Mark Levengood

I brist på något att skriva om så tänkte jag bjuda på lite av mina pinsamheter. Eller pinsamheter och pinsamheter, låt oss kalla dom för mina mer eller mindre fördelaktiga egenskaper istället..

Till att börja med så pratar jag ofta med mig själv, ute bland folk eller när jag är ensam spelar ingen roll. Och pratar jag inte så sjunger eller visslar jag garanterat!
Sen så gråter jag till väldigt mycket. Artiklar,reklamer, filmer,musikvideos,böcker,tv-program. Allt.
Sen så har jag inte fullt så bra kroppskontroll som man kunde ha önskat heller. Jag snubblar både gärna och ofta. Mest på offentliga platser med mycket folk också. Tunnelbanetrappor och övergångsställen står helt klart överst på listan!
Jag brukar leka sportkommentator åt mig själv när jag städar och lagar mat och sånt också.
Ni ska bara veta hur spännande det kan bli att dammsuga i hallen om man anstränger sig lite..
Sen så får jag erkänna att jag har vart en riktig sucker för töntiga tv-serier också. Jag var helt nere i OC för ett par år sen, den va gryyyym då i några månader...
 Och apropå OC så såg jag det töntigaste sötaste lilla klippet från de igår. Filmkyssar och dramatik hela vägen =)
http://www.youtube.com/watch?v=e90iAODmUKU

Det får räcka för den här gången,måste ju spara lite till senare också!
Ska bara påpeka att utöver dessa små tillkortakommanden så är jag alldeles, alldeles underbaaar!


Jag och min mamma lyssnade på ett gammalt program av sommarpratargrejset med Mark Levengood idag.
Det finns på riktigt ingen människa som har så snäll röst som han. Och alla små historier om ingenting gör han så sjukt kul. Jag tror allt att jag har en liten crush på en finsk,medelålders,upptagen fjolla. Det ser ljust ut det här...


Kanske borde gå och göra nånting vettigt istället. Typ raka benen, eller gå i terapi..

ta taaaah!

Anonyma-sms-raderar-nollor here I come!

Jag har kommit fram till att jag har separationsångest. Inte så mycket från människor och sånt alltså,  utan jag snackar sorgligt nog mina sms! Idag när jag skulle radera en massa så fanns det fasen kvar från i oktober. Det är länge sen! Sen att dom var sjukt roliga och fick va kvar iaf är ett senare problem.. Måste blir bättre på de där med att tömma inkorgen tror jag.
Finns det kanske nåt i stil med AA som man skulle kunna anmäla sig till?

Anonyma-sms-raderar-nollor eller nåt..Vi kan sitta där i en ring och prata om våra svåraste stunder och skrika jag vill,jag vågar,jag kan! och så vipps så trycker vi alla på radera på samma gång, och sen är det gruppkram för hela slanten..vackert,mycket vackert!
Fan vilken sorglig bild jag fick i huvet nu hahaha


En annan sak som jag har kommit på idag är att mitt te-missbruk har kommit ovanligt tidigt i år. Det brukar vara först på hösten som jag börjar hälla i mig de. Tur iaf att de är nåt så oskyldigt som te, känns ju inte direkt livhotande. Hade ju vart värre med alkohol eller droger liksom..
Får skylla på att det är en regnig sommar eller nåt.


japaner japaner...

Jag är lite småkär i alla dessa japaner som dyker upp överallt helt plötsligt. Dom är lika korta som jag, rör sig förvirrat runt i grupp, har souvenirkepsar på huvet, och en hel samling med kameror runt halsen. Hur kan man inte bli  kär egentligen!?
Det är näsan som om det finns en ny bakom varje gathörn. Speciellt i gamla stan, där är dom minst två bakom hörnen!

I dag har jag tillomed fotogaraferat ett par av dom!
När jag väntade på att börja jobba så stod dom och fotograferade framför slottet och höll på att ta bilder på varandra tills dom blev helt andfådda nästan.. Så som den superhjälten jag är så tog jag några bilder på dom tillsammans så dom skulle få en chans att pusta ut där på trottoaren.
Mycket godhjärtat måste jag säga!


Vet inte om man ska skylla min nya japankärlek på vädret kanske..Eller bara på att  jag var i gamla stan idag och dom råkade vara så många och så rara..Skitsamma, dagens goda gärning blev avklarad i vilket fall..


det åkte precis förbi en gatsoparbil...

Jag har en liten bekännelse att göra. Det handlar om ett beroende. Ett bra beroende..
Eller jag vet inte om man ska kalla det ett beroende, det har en sån negativ klang på nåt sätt. Fast man kan ju å andra sidan vara beroende av positiva och bra saker också...Och visst fan är jag beroende alltid, så vi kör på de!

Here we go..Hej jag heter Matilda och jag är alkoholist.
Nej det är jag inte, jag är beroende av granny smith-äpplen!

Det finns ärligt talat inget godare man kan äta, det slår allt.

Man kan ju tycka att det är en lite töntig sak att vara beroende av, men det är ganska så bra faktiskt! Det är knappast skadligt, och till skillnad från tex rökning så är det rätt omöjligt att bli passiv äppel-ätare..så det är ju ingen som går o dör på kuppen. 
Det ända negativa skulle väl vara alla äppelskrutt då. Men dom är det ju bara att slänga bort.

Fan,tänk om nån smart liten professor kommer på att äpplen är cancerframkallande eller så nu, då är jag ju körd!



Jag har saknat Py idag. Jag måste säga att det är fruktansvärt dålig stil av ens vänner att åka utomlands så här lange, och utan mitt godkännande också. Hon borde skämmas! Ett år hemifrån är på tok för lång tid. 
Jag vill ligga på Pys golv  och filosofera om livsviktiga onödigheter och äta frysta hallåner!

pyyyret kom heeem,för jag längtar efter diiig tralalalalalala lalalalaa


Nu ska jag sova tills jag vaknar. Adjö!
 

Sverker my man

Jag vet att det är tråkigt att prata om väder, och att folk mest har det som favoritämne när det inte finns nåt annat att prata om. Men det skiter jag i, för jag är upprörd här!
Jag känner mig lite som Sverker i Plus om jag ska vara ärlig. Jag är grymt besviken!
Det bara regnar och regnar hela tiden.
Ska det vara så, ska det vara så?!! Jag trodde faktiskt att Juli var en sommarmånad, högsommar tillomed. Och då ska det faktiskt vara soligt vill jag mig minnas. Men icke!
Nej, här gör vi tvärtom och låter det regna extra mycket istället.
Ja för tänk så grönt och fint det kommer vara sen när solen väl tittar fram igen, ooo jaa!

Och våga bara säga att det är  typiskt en svensk sommar att det regnar.
Egentligen borde det inte vara så. Ni är så lurade!!



Har Plus sommaruppehåll nu förresten, eller har The one and only Sverker gått och pensionerat sig kanske?


I morse när jag vaknade så drömde jag att det var imorgon..Alltså att jag vaknade och det var måndag istället för söndag. Det var ju ingen större fara kanske. Om det inte hade varit så att jag också drömde att jag försov mig till alla viktigheter som faktiskt ska göras i morgon när jag vaknar. På den riktiga måndagen.
Det kan ju inte vara ett bra teckan att man låtsasförsover sig innan man hunnit försova sig på riktigt..

Nu blev det ett väldans massa svammel här känner jag, men den som fattar fattar. Ni andra kan väl bara be en kort liten bön om att jag inte försover mig på riktigt också. Eller så skiter ni i det helt enkelt..








lurad,igen!

Jag har en granne som bor under mig, hon är jätteduktig på att laga mat!
Eller det vet jag faktiskt inte, jag har aldrig smakat. Men det luktar iaf sjukt gott därifrån varje dag. Hennes barn ser sådär mätta och belåtna ut också,så hypotetiskt sett så borde hon ju vara grym!

Det är ju lite taskigt att det  luktar som den godaste maten därifrån medans jag för tillfället sitter här och är jättehungrig,

Nu började jag blöda näsblod också,bara sådär liksom... Hungrig som fan och med blod forsandes från näsan, man kan ju bli bitter över mindre!


Jag blev lurad av en försäljarnisse idag igen. Den trevlige jäveln fick mig att kirra ett kreditkort! Som tur är kunde man bara skita i att aktivera de om man inte ville ha de, men iaf. Varför går jag alltid på de där..
Det spelar ingen roll vad dom försöker hooka mig med, jag kan inte säga nej iaf, dom är alldeles för trevliga..Och dom verkar veta precis vad dom ska säga till mig också. Ondskefulla människor!

Ska nog styra upp en lär-dig-säga-nej-till-försäljare-kurs med mig själv som hedersmedlem.


Nu blöder det visst som satan här..Puss o kram

en passande rubrik kanske vore nåt

Jag hade tänkt skriva en väldig massa grejer här nu faktiskt. Men sen så råkade de bli sådär som när man fastnar lite och helt plötsligt rycker till efter typ 5 minuter, och så är man på banan igen.. Grejen är bara att jag verkar ha tappat allt de där jag skulle skriva ner nånstans där i rycket. Jag har glömt bort.
Sååå..Vi får helt enkelt återkomma till den en annan gång. Vilken cliffhanger.. Spänningen är oliiiidlig!



Jag vet inte hur de kom sig, men av nån anledning så pratades det om electric banana band idag, och dom är nog nåt av det läskigaste jag vet.
Inte läskigt som i monster och sånt. Utan mer läskigt som i att det känns bara väldigt fel med ett gäng gamla män i roliga dräkter och smink som sjunger lustiga sånger för barn.
Speciellt när dom pratar med sån där kom-små-barn-och-titta-vad-farbror-har-åt-er-röst..

Och tyvärr så har dom en benägenhet att synas precis överallt så fort det blir lite sommar ute också. Säg bara ordet folkpark så är dom där på 2 sekunder,ve och fasa!

På nåt sett så får jag lite pedofilkänsla av det där. Men det är väl bara jag,eftersom alla verkar älska dom..


image4


Sånna skönheter...En dag skall även jag förstå dessa mäns storhet... Men för min del så gör det faktiskt ingenting om den dagen dröjer, länge!