röj!

Jag håller på att vinna i röj över pezhman här!!!
känns grymt bra faktiskt haha

För övrigt så är det här ett sjukt meningslöst inlägg, men det skiiiiter jag i för jag vinner =)
pussokraaaaam!

Buss-åkar-tankar

Jag funderade lite på en grej idag på väg hem på bussen. En sån där grej man inte får tänka på för då är man dum egentligen! Iaf så tänkte jag på det här med tjockisar som åker buss.. Gångarna i bussar är ju inte så jättebreda.. Hur gör man om man är för bred för dom? Går man in på tvären då? och om man är för tjock för det.. Får man gå in genom dubbeldörrarna där i mitten och visa busskortet för chaffören genom hans backspegel då? Eller får man helt enkelt åka bil... Och i USA där det finns många fler tjockisar än här. Har dom bredare bussar där för att passagerarna ska kunna komma in ordentligt? Anpassa utbudet efter kundens behov liksom...
Det finns så många frågor att fundera över angående det här märkte jag nu..


Prioriteringar och brist på motivation..

Det finns ingen chans i världen att jag kommer plugga idag. För det första så är det soligt ute, för det andra är det två veckor till sommarlov, för det tredje har jag nånmting mycket roligare att göra isället.. Å andra sidan är det just 2 veckor till sommarlovet, och alltså 2 veckor till tentan som jag inte kan ett skit till än, så att stanna hemma och plugga kanske egentligen vore en jävligt bra idé. Men äääääh pallaaaa!

Nu fick jag finbesök här, tjaaarååå!

Byggisar och blodbad

Vad är det för grej med byggisar egentligen? inte bara byggisar förresten, alla män med snus och blåkläder-jobb... Det är som om det tillhör jobbet att ha ett fattigt ordförråd som mest består av tafatta kommentarer och tråk-snuskiga skämt.
Jag hade besök av två ventilationsnissar i morse och dom var precis så där höhö-aktiga som dom såg ut att vara.
katastrof!

Jag var och lämnade blodprov i morse också, asmycket blod tog dom, 7 rör! Fram till rör nummer 3 så var det okej, sen när det började närma sig nummer 5 så blev det lite väl mycket blod på samma gång så då satt jag och glodde ner i en tidning för att inte svimma ihop där över provtagar-damen.
Sen fick jag världens största plåster på armen och ett bokmärke för att jag varit så duktig.. Nej då, men det hade ju varit bra kul om jag hade fått det!

Idag har jag lyckats med...

Vad är grejen med sjukt långa försnack när det är fotboll på tv? Man har ju nästan tröttnat innan det ens har börjat.. Dom borde ändra i tv-tablån och skriva ut att för er lättuttråkade människor så kan ni slå på tvn en timme efter utsatt tid, det är då det roliga börjar... Nu började det! Får skriva fort här.

Allt Matilda har gjort idag förutom att plugga som var själva tanken med den här dagen:
- vattnat blommor
- tittat på svt24
- legat på golvet och lyssnat på musik
- somnat på golvet under utförande av musiklyssning
- ätit fefferonisar tiils det kändes som en mindre brasa i halsen
- tittat i spegeln, länge
- läst min dagbok från i sommras och höstas
- lagat mat, ännu mer fefferonisar
- promenerat
- blev nedsprutad av en biltvättarkille med ful gul bil
- dagdrömt
- duschat med proppen i tills de blev badande av duschandet
- lyssnat på grannen som spikade upp tavlor för sjuttonde gången den här veckan
- funderat på att våldgästa annelie för lite balkonghäng, men inte kommit till skott
- och väntat på fotboll


det finns så mycket meningslöst man bara måste göra så fort det finns nåt annat som man borde göra..

Fantasier

Ibland blir jag lite förvånad över min egen fantasi, hur långt jag låter den spinna iväg innan jag sätter stopp. Nyss pratade jag med en vän om hans olika vägar och vad han ska göra med sitt liv, och hur det blir om han gör fel val... Då är det första alternativa resultatet av fel väg som jag kommer på såklart att han kommer sluta med nytt kön, på en thaländsk ö, knaprandes på en gammal pizza med magiska svampar på och med en liten pojke i ena handen. För det är ju jääävligt troligt att det skulle hända... Och det är såklart det första som poppar upp i huvet. Säkert det första som poppar upp i huvet på alla andra också vill jag försöka intala mig, men det är det kanske inte.

Det där var ju bara en liten fantasi av alldeles för många, som rövslickar-tomten tex. Den var jävligt rolig! Men jag tror vi skiter i att gå in närmre på den nu. Använda små mini-hundar som fotboll och skjuta iväg dom i värsta frisparks-sparken blir också väldigt roligt i mitt huvud.. Vad förvånad ägaren skulle se ut medan den lilla hunden flög genom luften haha.


Nej, fan nu ska jag skärpa till mig. Sådär får man ju inte göra!


Sjukhus-skräck

Jag vakna i morse och kom på att jag ska till doktorn imorrn, och så blev jag asskrajj och kunde inte somna om igen. Även fast det var en timme itills jag skulle vakna. Sjukhus är verkligen det läskigaste som finns! Det kommer ditt massa skadade människor och sjuksysytrarna är helt kliniska och pratar som fackböcker så att man inte förstår ett skit.
Och så ska dom låta så jääävla lugna också! Det är absolut ingenting att bry sig om, om du bara ignorerar att det känns så ska det snart gå över.. Klart som fan att det inte går att ignorera när det känns att det är nåt knas hela tiden pucko!

Jahapp, nu när det var sagt så ska jag en sväng till skolan och möta upp lite folk för att kopiera böcker och snacka skit om alla som inte är där =) neee, så får man inte göra, då kommer man till helvetet!

ta taaaah

"Min pappa är starkare än din pappa"

"Min pappa är starkare än din pappa"
Hur många gånger har man inte velat dra den kommentaren som utväg på vilken valfri obekväm situation som hellst?
På dagis fanns det liksom inget tyngre man kunde säga för att knäcka sin motståndare.. Vore ju så ballt om den funkade fortfarande!

Nu ska jag släppa dessa oerhört djupa tankar och ta sikte mot sängen istället.. Lev väl!

Till Pezhman

Det finns så många olika sätt som man kan dö på så jag tänkte bara påminna om att titta jättenoga när du ska gå över gatan. Höger, vänster, höger.. Eller om det var vänster, höger, vänster. Skitsamma! Titta noga bara.
Sen måste du komma ihåg att inte somna i badkaret, det är jättefarligt! Ta med väckarklocka för säkerhets skull. Apropå att bada så måste du komma ihåg att gå upp och andas lite i mellanåt på träningarna också, hur spännande det än är där nere! Har hört att det ska vara ganska behagligt att drunkna, men snälla gör inte det endå!!

Sen så tänkte jag på att du måste vara försiktig när du gör morotsjuice. Det kan bli en väldans massa blod om du skulle skära dig eller råka stoppa in fingrarna i den där maskinen, och det vore ju faktiskt jätteläskigt!

Och om du går ute nånstans nångång, ät inte av det som har legat på marken. Och ta inte emot godis från fula gubbar, inte ens om det är choklad! Och när det gäller fula gubbar, vissa kanske kan verka jättesnälla, men tänk om den fula gubben vill ha överasknings-sex med dig i en buske.. Det blir inte alls bra!

Sen får du inte hoppa bungy jump utan linor eller nåt sånt heller, då blir du så platt.


Du kan ju skriva ut och ha med dig i fickan eller så så att du inte glömmer...
Se till att hålla dig vid liv bara snälla, jag blir så ledsen om du dör!

Solsolsolsol

Ligger i soffan hos mami och papi lite lagom solstingstrött och glor. Har varit så sjukt varmt här i helgen! Vi var vid sjön och badade idag och man överlevde faktiskt.. Det var fan inte skönt eller ens nåt i närheten av skönt i vattnet, men efter en mindre chock så blev det iaf lite svalt sen när man kommit upp igen!
Nåt lite intressant där vid stranden var två barn som lekte nåt dom kallade för flodvågen, där kan man snacka om skadade barn. Men tsunami-löpsedlar varje dag på väg till dagis kanske gör att det blir lite nya balla lekar till slut. Snart så leker dom väl källare eller nåt.. Nej, usch så får man inte säga!


Min pappa har en morbror som heter Sam, Sam älskar att berätta historier i detalj. Speciellt tycker han om att berätta historier om alla vackra kvinnor som han har mött på senaste. Idag så berättade han om två stycken, en flygvärdinna som serverade honom på ett flygplan och som tydligen hade fått honom att känna sig som om han flög..i dubbel bemärkelse då... Den andra var hans doktor på sjukhuset för ett tag sen, hon hette tydligen Mitra och var den vackraste doktorn han nånsin hade haft.. Henne kunde han inte riktigt släppa, utan berättade om henne tre gånger på dom två timmarna vi sågs idag. Mycket viktig information det där! Gubben är iaf grymt underhållande att lyssna på och han får aldrig dö!

Jag har lyckats med att inte bränna mig i helgen förresten. En riktig prestation om ni frågar mig!


PMS-monster

Hej jag heter Matilda och jag är ett monster. Heeej Matildaaa.
Varför ska man bli en sån bitch så fort man ska ha mens för?? Räcker det inte med att man får ont i magen och det kommer äckel ur en i nåt som känns som hur länge som hellst..
Nee man ska vara grinig på varenda människa som kommer i ens närhet också tydligen. Sen ska man vara sugen på allt onyttigt på jorden också.
Och så blir man så sjukt känslig också, jag höll på att börja gråta för dom dansade så fint på tvn för ett tag sen.. Nästan så att jag skäms lite här..
Tappade en burk på foten gjorde jag visst också. Svor gjorde jag åt burken, massor!


Kom med chokladglass och ge mig en kram snälla!


Klädköp och The return of Henning

Jag somnade i biblan idag, som nio av tio gånger förut typ.. Och det var schöööönt =)
Förutom det så är den roligaste nyheten från idag att Henning har kommit tillbaka till min klass! Skönaste tomten på den här sidan Finland typ haha, ordningen är återställd!

Jag har varit lite duktig idag förresten. Har haft hål i nästan alla mina byxor alldeles för länge nu, så jag hitta två jeans och lite annat idag.. Så nu kanske folket på stan slipper se min vita rumpa på ett tag framöver iaf =) Ser det lite som en god gärning för min omgivning.. Jag är kanske inte med i greenpeace, men jag besparar folket från chockerande syner. Alltid något!
Jag tänkte köpa en ny bikini också, men jag kom fram till att jag är fan mer opropertionerlig än mumintrollet så jag sket i det...

Det var nog allt. Eller jag måste skriva här att jag ska kirra persienner nån dag också så kanske jag kommer ihåg det. Det är lite knepigt med sovmorgon när det blir ljust vid 6-tiden och jag har ju faktiskt ledigt rätt många dagar den här delkursen...

Nu får det räcka. Se er för när ni går över gatan gott folk!
ta taaaah!

Tenta, aliens och lite småskit

Hade tenta i morse. Förutom att jag först höll på att glömma bort att gå på bussen och sen att gå av på rätt hållplats så gick det nog ganska bra. Har säkert missuppfattat nån fråga, men ingen katastrof liksom..

Py fyller år idag också, men hon har tydligen blivit bortförd av aliens inatt eller nåt i den stilen för hon svarar inte i sin telefon. Att det skulle vara för att hon inte vill prata med mig av nån anledning eller är upptagen med nåt dödsviktigt är inget alternativ här..Aliens är helt enkelt det mest troliga!

Jag sitter här och pillar bort nagellack från naglarna. Jag förstår mig inte på dom där duktiga (alla andra) som lyckas ha kvar sitt nagellack jättefint hur länge som hellst. Två dagar är typ mitt rekord på det där.
Får måla på nytt sen när jag fått bort allt! eller så skiter jag i det eftersom det endå lär försvinna innan helgen är slut...

Ska sova en stund nu, jag är sådär trött som när det bara kommer mer och mer jäspningar hela tiden så att det kommer tårar i ögonen och minsta grej blir så sjukt roligt så man måste sitta och fnissa för sig själv med akut andnöd  i en kvart innan man kan bli lite normal igen.. Är ju iofs lite kul, men kan kännas lite småpatetiskt när man är helt själv och dessutom sitter och har kul åt just sig själv.

Sååå, dags att styra upp det här nu, powernap var det ja!