Granntanten och sånt..

Jag har legat i sjön och flytit runt på ryggen idag, faaan vad det är skönt! Slår nog det mesta..
Förutom det så blev jag helt kär i min granne idag också, hon är en gammal tant som bor snett under mig och som pratar så tyst att det knappt går att uppfatta vad hon säger. Hon kom in i porten idag när jag skulle ut och hade matkassar med sig så jag hjälpte henne med dom så hon kunde gå upp för trapporna lättare. Hela vägen medan hon kämpade sig upp där med sin käpp så pratade hon på om en massa grejer som jag bara hörde hälften av. Sen när vi kom upp så gav hon mig godis som tack för hjälpen, sånna där karameller som bara gamlingar har i väskan, med guldpapper på.. Så sööööt!

Tänkte gå och lägga mig snart, problemet är bara att jag inte har kunnat sova nå vidare bra dom senaste dagarna så det känns lite ovärt. Det blir så ibland, finns liksom ingen ro till att somna.. Och så saknar jag Pezhman och då går det ännu sämre att somna. Tror allt att jag gillar att ligga och trängas bättre än att ha massa plats helt själv. Skynda kom hem snart!!!



Sprängningshelvete!

jag vet att jag har klagat på det här förut, men det tål att klagas på lite till tycker jag. Byggjobbarna utanför mitt hus eliminerar min sömn till typ hälften av vad den borde vara! varför ska dom behöva spränga upp hela vägen så tidigt på morgonen för??
Förut var dom en bit bort och sprängde, då lät det inte lika mycket, men nu är dom preciiiis utanför och det är fan inte behagligt att vakna av en mindre hjärtattack varje gång dom kör igång med sina varningssignaler.

Som många andra jag pratat med på senaste så har jag fått en lite ökad förståelse för nudisterna dom senaste dagarna förresten, faaan vad skönt det är att inte ha några kläder på sig hörrni! Det kan ju iofs vara det att det har varit sjukt varmt ute och att min lägenhet förvandlas till en bastu i sånna lägen så jag har glidit runt lite halvnaken här, men iaf, dom är inte så dumma ändå!
Idag är det iaf lite molnigt och jag städade hela lägenheten så fort sprängarnissarna fick upp mig ur sängen. Dock har jag fortfaranade inte klätt på mig något riktigt heltäckande än, men det kommer väl med regnet sen!

HEJHEJHEJHEJ

Jag har precis upptäckt utsikten från mina fönster! Det var väl på tiden med tanke på att jag bott här mer än ett halvår..
Det är värsta solnedgången och luftballonger på hela himlen. Tjuuuusigt!

Det är såå varmt ute, men det behövde jag ju knappt säga för det kan ju ingen ha missat. Har lekt med vattenballonger på kalas idag, och vattenpistoler. Blött! Men det är ändå lika varmt för det. Men jag lovar det där jag nyss skrev var inte alls att klaga! för att klaga på värmen och solen är det näst intill dödsstraff på! Så det håller vi oss undan från gott folk..

Det här med knapplås förresten apropå ingenting, varför har inte alla det automatisk?? Min brorsa har ringt mig hur många gånger som hellst idag från sin ficka. Och dom gångerna jag inte svarat så har jag fått långa och ytterst ointressanta meddelanden på min telefonsvarare istället. Nu har jag iaf sagt till han så han tagit på knapplåset så nu ringer han inte mer. Men nu ringde pezhman istället, kuuuligt!!! Tycker att han borde skynda på med att komma hem lite!

Så mycket oviktigt skitsnack man kan få med på så få rader hörrni...
Nu ska jag göra mig iordning och dra ut. tjaaa

Ihjälskrämd av ett pussel

Fan nu känner jag mig som världens största fegis! Pusslet som jag skrev om i förra inlägget höll precis på att skrämma skiten ur mig. Det har inte låtit på hela kvällen så allt har varit frid och fröjd, men jag skulle precis gå ock lägga mig och så fort jag släckte så börja det låta om det.
Så jag blev rädd och tände, blev lugn, släckte, det lät igen! Blev asrädd och tände, släckte igen, var halvt ihjälskrämd när det lät igen.
Så jag tände precis överallt och tog mod till mig för att gå fram och undersöka den onda leksaken, jag trodde verkligen att det var ett spöke eller nåt i den stilen som jävlades med mig vid det här laget.. Sen kom jag fram till att pusslet började låta när man täcker över hålen där pusselbitarna ska sitta, eftersom att det ska låta när man får dom på rätt plats.. Så då lät det när det blev mörkt för att den uppenbarligen trodde att det var en pusselbit som täckte för..
Nu är mysteriet löst, jag har satt tillbaka alla pusselbitar och stoppat pusslet i ett skåp i köket. Och jag är inte alls lika livrädd längre, så nu gör vi ett nytt försök på att sova!

Natti natti!

Barnkalas!

Jag ska på kalas imorgon, hos en Kalle som jag var assistent hos förra somman. Och när man ska på kalas så hör ju presenter till lite.. Kalle älskar saker som låter, så han ska få ett pussel, och när man sätter bitarna på rätt plats så spelar pusslet en trudelutt. Asbra! Problemet med trudeluttpusslet var bara att hela vägen hem från leksaksaffären så trudeluttade pusslet som aldrig förr. På bussen så började det så fort det guppade lite och på tuben så gav folk min spelande BR-kasse suspekta blickar.. Så nu har jag plockat isär hela pusslet och lagt alla bitarna så långt som möjligt ifrån varandra för att få tyst på det tills imorgon. Hoppas han inte gillar det allt för mycket för då lär ju hans föräldrar hata mig för alla framtid sen är jag rädd =) Fasen vad jobbigt det lät om det!

Det var nog allt, lev väl. Fridens!


Livrädd med stil!

Om man skulle mäta min aktivitetsnivå just nu så tror jag att den skulle hamna på minus. Snart har jag varit vaken i tre timmar och det ända jag lyckats med är att äta frukost. Här gör vi ingenting förhastat inte..
Vaknade i morse med ett mottaget sms som löd "Får jag gratulera du är livrädd med stil!". Okej att klockan var typ tre när det var skickat och att det antagligen var författat i ett mindre nyktert tillstånd, men jag kommer inte ihåg att jag varit livrädd på senaste.. Vad var det där om?? Iofs så är det väl en bra merit att vara livrädd med stil så jag ska inte klaga!

Nu ska jag göra nåt så drastiskt som att klä på mig så att den här dagen kan få börja nån gång...

Svimmade på toan

Jag tror fan jag är klenast i världen. Jag svimmade lite halvt på toa inatt...
Det är grymt tillåtet att skratta åt mig för det har jag också gjort, men alltså jag fick typ världens jävla kramp, i rumpan! Alltså innuti.. Så jag gick på toa, tänkte det kanske skulle hjälpa.. Men så gjorde det bara ondare och ondare och sen vet jag inte vad som hände men sen var jag helt plötsligt i en hög på golvet helt borta och blek som ett jävla lakan, då hade det iaf slutat att göra ont och jag kunde återgå till att försöka somna =)

Så där har det blivit några gånger förut, så ingen fara på taket, men helvete sååå ont har det inte gjort förut!
Får börja ha hjälm på mig när jag skiter i fortsättningen så jag inte slår huvet i handfatet och dör hahaha



Kraaaama miiig!!!!

Fan jag skulle vilja ha en kram ikväll! Sen så skulle jag vilja ligga sked också, jättenära!
Riktigt ynkligt, men man får vara ynklig i min blogg bestämde jag precis.

Det var nog allt jag hade att komma med nu. Tycker att Pezhman ska komma hem snart!

Tvätt-vakt

Hej jag heter Matilda och jag är fast i min egen lägenhet. Heeeej Matildaaa...
Jag har råkat att gå med på att min utelåste granne ska få ställa in sin tvätt hos mig tills hon får tag i en extranyckel. Hon lämnade hemnycklarna när hon gick till tvättstugan.. Jag som precis skulle börja dra hemifrån. Varför svarar jag så ofta innan jag tänker lite för?? Jag har ju inte ens nåt vettigt att göra hemma idag!! det är redan asstädat så jag kan inte ens leka duktig och göra det tjusigt här medan jag väntar på hennes tvätt.
Men det är bra snällt iaf, alltid något..



Detox-hatar-afton

Jag älskar verkligen min mamma, men fan just nu vill jag ha ihjäl henne en smula. Hon är nämnligen homeopat och den senaste veckan har hon fått med mig på att göra en detox-grej som ska rena njurarna och gallan från sten och skit..
Fram tills idag har det bara varit att dricka en väldans massa äppeljuice vilket inte har varit någon större fara. Men idag är det finalen på det här lilla expirementet och nu är jag helt gråtfärdig över smaken på vad det nu är jag ska hälla i mig med jämna mellanrum hela kvällen och tills imorgon..
Det är först nåt sjukt beskt och salt grejs blandat med vatten, och om nån timma är det dags för ett glas med grapefruktjuice blandat med olivolja och något annat äckligt. och efter det ska jag tydligen bajsa ut njurstenar hela natten medan det fylls på med mer av det beska och salta.
Jag mår illaaaaa!!!!

Tyck synd om mig nu för det är faktiskt syndast om mig i hela världen!!!

Frukost till p3

Nåt som jag gillar är när man får ändra uppfattning om folk, när ens förutfattade meningar om någon körs över. Vi är så bra på att placera folk i olika fack och sätta stämplar på dom som en viss sorts typ. Det behöver inte alls stämma egentligen, men det gör det kanske lättare att få nån slags ordning på allting för stunden.

Iaf, jag sitter och äter frukost med p3 i bakgrunden. Linda Rosing är gäst och hur jobbigt det ens känns att medge det så verkar hon inte alls lika pantad som jag har föreställt mig.
Sånt är kul. Det är ju mindre kul om man får ändra sig åt andra hållet men det är en helt annan grej..

Byggjobbarhat

Jag har vaknat hela morgonen av en massa konstiga ljud, först trodde det att det var innefrån lägenheten. Men efter att ha vaknat sådär var tionde minut sen klockan 7 i morse så kom jag fram till att dom håller visst på att gräva upp hela vägen här utanför.
Vem har kommit fram till att det är en bra idé för byggisar och sånt att börja jobba klockan 7 på morgonen? Jätteskönt för dom att få sluta jobba så tidigt på dagen sen, men fan dom är ju värsta samhällsplågan. Förra sommaren bodde jag på ett ställe där dom byggde om en park presic nedenför min balkong jättetidigt på morgonen hela sommaren, nu gräver dom upp vägen här. Sluta förfölja mig på obekväma tider onda människor!!!
Och kom inte och säg att dom är sexiga i sina byggiskläder. Vissa kanske är det, men dom flesta är ju typ bredare än vad dom är långa och har ett ordförråd som bara består av riktigt dåliga kommentarer.

Okej dom är säkert jättefina människor egentligen, men på arbetstid och just nu utanför mig så är dom riktigt onda här i min byggishatarmorgon!




städning...

Jag har städat här idag, fattar inte hur jag lyckas med att få det så stökigt så fort!
Rensade ut min garderob på kläder jag inte använder också, känns som det var typ hälften som försvann..
Nu är det iaf färdigt och det jag egentligen tänkte skriva var att medan jag städade så hittade jag godis som Pezhman köpte när vi var på bio förra veckan, pingvinstångar!! Asgoda, och asglad blev jag också haha.

Det var allt jag hade för tillfället tror jag, nu ska jag ut och socialisera mig!

Bajsfredag

Vissa dagar känns det som om hela världen är på mitt team, allt går skitbra och ingenting kan stoppa en.. Sen finns det dom där dagarna när ingenting verkar gå särskilt bra och den bästa lösningen verkar vara att hoppa från närmsta bro. Idag är lite av en sån dag.

För det första så åkte Pezhman idag och jag började gråta på arlanda, skyndaskynda komma hem igen!!!
Sen så skulle jag pga av den underbara sl-strejken fly fältet för att åka till tynningö, varpå jag blev grymt motarbetad av precis allting!
Efter en snyftig tur från flygpatsen och följande lunch i kista galleria så råkade bahar glömma att svänga av från vägen så jag missade båten från strömkajen med typ 2 minuter. Så då skulle jag ta bussen till mammas jobb för att åka med henne istället (vid det här laget hade bussarna enligt rykten börjat rulla igen). Men bussarna rullade inte alls!
Så det blev promenad till strömkajen för att upptäcka att nästa båt missats med 5 minuter och att nästa går om 2 timmar.. Promenad tillbaks till slussen för att ta saltsjöbanan en bit för att bli hämtad nånstans på vägen. Väl på tåget börjar det rinna blod ur näsan och mina tåg-grannar börjar skratta åt mig, hej hjälpsamma svensson-assholes.. Sen kom iaf en snäll barnvagnsmamma med servetter så jag kunde torka bort skiten.
Efter det spenderades en halvtimma på en trottoarkant på mamma som får agera räddaren i nöden denna fina fredag.
Lite svårt att hänga med där kanske, men skitsamma. Det viktigaste och det jag egentligen ville säga med allt det där var att det är as-synd om mig idag =)

Nu är jag iaf framme och har badat i sjön, ätit middag och snackat om allt och ingenting med mina föräldrar. Och jag tänker inte åka härifrån förrens allt och alla kommer tillbaks till mitt team igen, sådeså!