Rubrikernas rubrik

Har inte skrivit här på ett tag märkte jag nu. Hoppsan kerstin..(Om nån godhjärtad själ därute kan intyga att det är kerstin och inte kersten så skulle jag bli såå nöjd!)

Min brorsa fyller år idag, grattis bästaste bror!
Nu kom Nelson Mandela på tv förresten och han är så grym så att jag nästan gråter en smula. Apropå ingenting sådär..

För att byta ämne, eller komma in på nåt ämne alls så tänkte jag på det där med pollenallergi.. Jag har nog nyst mer den senaste veckan än vad jag gjort under hela mitt liv så här långt tror jag, jävla gräs alltså!
Hur kan nåt som är så grönt och fint ha nåt så ont med sig, fy faaan.
Jag är hos mina päron en sväng ikväll också. Och här finns det katter som tyvärr också leder till nysningar och OS i snor. Men dom är ju så jävla söta så det går inte att hata på lika mycket som gräset.
Det vore ju iofs coolt om man kunde ha en sån där astight dräkt som sportcykllister har på dom så att all pälsen höll sig där innanför och borta från min näsa.. Men det vore djurplågeri så den idén får vi nog slopa direkt!


Pezhman ska åka till Iran på fredag och vara borta aslänge. Funderar lite på att gömma hans pass eller nåt och träna på världens oskyldigaste min tills när han märker att det är borta. Det blir asbra!

Nu är det mer Mandela här, lev väl!

osammanhängande skitsnack

Har sovit minst 17 timmar för lite inatt känns det som. Men det gör inget för nu har jag kommit på hur vi ska skapa en tidsmaskin istället...Ok kanske inte då, men vissa nätter är det bara bättre att ligga vaken och tänka ut små lösningar på alla funderingar man har istället för att sova. Man blir sjukt trött, men det gör inte så mycket när man tömmer huvet på allt sånt under tiden..

Nu har jag iaf varit ute på en promenad och ätit frukost, så nu känner jag för att ha klänning på mig och lalla runt i solen resten av dagen, känns som en grym plan tycker jag!


Det var skogsbrand här för några dagar sen förresten, så släck era engångsgrillar snälla människor, jag vill helst inte brinna upp såhär mitt i sommarn.. En mulen dag i november hade varit mer okej, men fasen inte nu heller!!!

Det blev mest några rader av inte så mycket alls det här märkte jag nu, skitsamma!
Jag har fått sommarlov nu förresten, jag vill aldrig bli vuxen och sluta med sånna fina små uppfinningar som sommarlov. Det får bli skolan tills jag dör tror jag nog. Ta ut ledighet låter ju så grymt mycket tråkigare än sommarlov!
TA TAAAAAH!

sovasovasovasova

Jag vaknade klockan sex i morse och var skitpigg, sen fick jag mig själv att somna om och vaknade klockan sju och var aaaaaastrött!! Hur går det ihop?? Sova mer=Piggare har jag alltid jobbat efter men jag vet inte hur det är med er, jag kanske har fått det där helt om bakfoten.
Jag drömde förresten att jag och Pezhman skulle flyga nånstans, men vi störtade näääästan så planet nödlandade inne i ett garage i vaxholm, sen stod hans mamma där för att möta oss mitt i allting. Sen helt plötsligt va vi på jamaica.
Bra start på dagen det där..

Matilda till er tjänst

Hej hej hallååå!!
Här sitter jag och har tenta om 4 dagar  varav 2 jag har tid att plugga på om gud vet vad. Varken jag eller någon annan förstår nånting av vad man borde läsa på om.. Plugga som fan kan tyckas vara en bra idè i det här läget.. gör jag det?? neeej! sitter jag och dricker te och noppar ögonbrynen istället? jaaaaa!!!
För det är ju faktiskt sjuuuukt mycket viktigare just nu....
Om det finns nån liten människa som sitter inne på ett gäng bra bortförklaringar så kan ni ju säga dom till mig här så att jag har några att dra sen när jag blivit underkänd..

Hur har dom tänkt sig att man ska lära sig hur allting funkat dom senaste 2500 åren på några veckor? på några veckor med soligt väder ute också?!?!!


På onsdag kommer världens bästa still-bildsfilm ut för den som är intresserad. Matildas mage innifrån heter den och förväntas bli årets favorit på oscars-galan. Jag ska alltså röntga kistan på onsdag, och jaaa jag skämtar om det för att ignorera min sjukhus-skräck som blir mer och mer påtaglig här. bajs!

Aja, det är ju iaf fint väder ute... nåt att vara glad över =)
Nu höll jag på att glömma att skriva det jag egentligen tänkte skriva om också! Jag fick nytt jobb idag verkar det som! På Waynes coffee. Provjobbade idag, och hon ska ringa för att snacka schema och lön och sånt i veckan. Lovely! Nu kanske jag till och med kan ha ketchup på nudlarna i sommar, lyx!

Nu ska jag fortsätta fördriva min tid med nånting mer meningslöst här, lära mig busstidstabellen utantill eller vika flyplan av gamla kvitton typ. Tjaaaråå!